Thumbnail
Β ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου

Ανακοίνωση – Καταγγελία για τη διευθύντρια του Γυμνασίου Λ.Τ. Αστυπάλαιας

Η Β’ ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου καταγγέλλει τη διευθύντρια του Γυμνασίου Λ.Τ.  Αστυπάλαιας Παταβάλη Μαρία για τους παρακάτω λόγους:

1.         Μετά από ενημέρωση που είχαμε από συναδέλφους στο Γυμνάσιο Λ.Τ. Αστυπάλαιας πληροφορηθήκαμε ότι ενώ σε συνεδρίαση του συλλόγου διδασκόντων με θέμα την αυτοαξιολόγηση η απόφαση του συλλόγου ήταν αρνητική όσον αφορά τη συμμετοχή και τη συμπλήρωση των στοιχείων στο παρατηρητήριο, συμμετέχοντας στην απεργία-αποχή της ΟΛΜΕ, η ίδια αγνόησε τη δεσμευτική απόφαση του συλλόγου και προχώρησε σε συμπλήρωση των στοιχείων. Οι ίδιοι οι συνάδελφοι καταγγέλλουν ότι ακόμα και κάποια στοιχεία που συμπληρώθηκαν είναι ανακριβή.

2.         Ως ΔΣ είχαμε την υποχρέωση να ενημερωθούμε ολόπλευρα για τις καταγγελίες των συναδέλφων και για αυτό το λόγο ο πρόεδρος επικοινώνησε με τη διευθύντρια. Στη συζήτηση για τους λόγους της επικοινωνίας η διευθύντρια επιτέθηκε στον πρόεδρο για μεροληψία και μονόπλευρη ενημέρωση, ενώ της διευκρινίσαμε  ότι  αν είχαμε  αυτή την πρόθεση δεν θα επικοινωνούσαμε για να ακούσουμε τη δική της θέση, αλλά θα προχωρούσαμε σε άμεση καταγγελία. Η διευθύντρια παρ' όλες τις διευκρινήσεις, αγνόησε τις προθέσεις μας και πέραν της επιθετικής της στάσης σε όλη τη διάρκεια της συνομιλίας στο τέλος απείλησε τον πρόεδρο για περεταίρω δικαστική προσφυγή προσωπικά στον ίδιο, αν την ξαναενοχλούσαμε για το θέμα.

Η στάση της διευθύντριας μόνο καταδικαστέα μπορεί να κριθεί, καθώς η ΕΛΜΕ αλλά και οι εκπρόσωποι της σε καμία περίπτωση δεν φοβούνται τις απειλές. Η βαρβαρότητα της αξιολόγησης εκφράζεται άψογα με τη συμπεριφορά των στελεχών που προσπαθούν ματαίως να την εφαρμόσουν. Η συμπεριφορά της διευθύντριας εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο τρομοκράτησης του εκπαιδευτικού - εργατικού κινήματος. Με τέτοιες ενέργειες τάσσονται απέναντι στο εκπαιδευτικό κίνημα, που παλεύει για ένα καλύτερο δημόσιο σχολείο, διαχωρίζουν τη θέση τους από το σωματείο και δεν μπορούν πλέον ν΄ ανήκουν σ΄ αυτό. Να γνωρίζουν ότι θα βρουν μπροστά τους όλο τον εκπαιδευτικό κόσμο.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                               Η Γραμματέας
      Ρούσσος Μιχάλης                     Ρώϊμπα Φωτεινή  


Β’ ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου

email: [email protected] / [email protected]
blog: http://b-elme-dwd.blogspot.gr/

03/12/2014

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Κανόνι» σε μεγάλη ασφαλιστική στην Ελλάδα - Χιλιάδες οδηγοί χωρίς κάλυψη από 1η Ιουλίου!

Εθνικό Απολυτήριο: Τέλος στις Πανελλαδικές όπως τις ξέραμε – Τι προβλέπει το σχέδιο για την εκπαίδευση το 2025

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 16/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

φοιτη
Παγιδευμένοι στις ΗΠΑ: Έλληνας φοιτητής στο Λος Άντζελες εξηγεί γιατί δεν θα έρθει το καλοκαίρι στην Ελλάδα
Όμηροι της αβεβαιότητας: Η νέα πραγματικότητα των ξένων φοιτητών στις ΗΠΑ
Παγιδευμένοι στις ΗΠΑ: Έλληνας φοιτητής στο Λος Άντζελες εξηγεί γιατί δεν θα έρθει το καλοκαίρι στην Ελλάδα
παραλία
Οπτική Ψευδαίσθηση: Κοιτάξτε την εικόνα προσεκτικά, και προσπαθήστε να ψάξετε για πράγματα που φαίνονται περίεργα
Γνωρίζατε ότι οι οπτικές ψευδαισθήσεις μπορούν να βοηθήσουν στην πρόληψη της γήρανσης του εγκεφάλου;
Οπτική Ψευδαίσθηση: Κοιτάξτε την εικόνα προσεκτικά, και προσπαθήστε να ψάξετε για πράγματα που φαίνονται περίεργα