Thumbnail
ΟΛΜΕ

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Το ΔΣ της ΟΛΜΕ διαμαρτύρεται έντονα για τη σύλληψη μελών της Επιτροπής Αλληλεγγύης για τους πολιτικούς κρατούμενους στην Τουρκία και στο Κουρδιστάν, εκφράζει την αλληλεγγύη και τη συμπαράσταση της στους διωκόμενους Τούρκους Πολιτικούς Πρόσφυγες αγωνιστές.

Είναι απαράδεκτο να διώκονται στη χώρα μας άνθρωποι που για χρόνια δίνουν τη μάχη για την κατοχύρωση της δημοκρατίας και των δημοκρατικών δικαιωμάτων και την απελευθέρωση των πολιτικών κρατουμένων στην Τουρκία και αλλού.

Τα μέλη της Επιτροπής, θύματα και οι ίδιοι πολιτικών διώξεων και βασανιστηρίων, στους οποίους έχει δοθεί πολιτικό άσυλο, δεν είναι δυνατό με τη συνέργεια των ελληνικών αρχών, να κινδυνεύουν να βρεθούν  στα χέρια των θυτών τους, των διωκτικών αρχών της Τουρκίας, και να μπαίνει σε κίνδυνο η ελευθερία τους και η ζωή τους ακόμα.

Το ΔΣ της ΟΛΜΕ ζητά την άμεση απελευθέρωση των Τούρκων αγωνιστών Πολιτικών Προσφύγων καθώς και την παύση των συνεχών διώξεων εναντίον τους.

Για το ΔΣ της ΟΛΜΕ


   Ο.Λ.Μ.Ε.                                                                

Ερμού & Κορνάρου 2

ΤΗΛ: 210 32 30 073 - 32 21 255

FAX: 210 33 11 338                           

www.olme.gr                                                            

e-mail: [email protected]                                                             Αθήνα, 3/7/14

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα