Thumbnail
ΕΛΜΕ Χίου

Με μια μεγαλειώδη πορεία στο κέντρο της Χίου, Ολοκληρώθηκε η πρώτη  ημέρα της 5νθημερης απεργίας των καθηγητών.

Με ποσοστό που  φτάνει το 95% οι καθηγητές απέδειξαν στην κυβέρνηση, ότι το ποιο δύσκολο μάθημα δίνετε στους δρόμους του άγωνα, απέναντι στην εξαθλίωση και την υποβάθμιση της Δημόσιας Παιδείας. Δεν ήταν μόνοι τους στον αγώνα για την σωτήρια της Δημόσιας Παιδείας, μαζί τους ήταν μαθητές όλων των σχολείων της Χίου,  γονείς, εργαζόμενοι στο Πανεπίστημιο, συνταξιούχοι καθηγητές, υπάλληλοι στους ΟΤΑ , καθηγητές Πανεπίστημιου και εργαζόμενους από όλο το δημόσιο.
 
 
Με μια πορεία που ξεπέρασε τα 1.500 άτομα, η Χίος  φώναξε Παρών, στις μεγάλες κινητοποιήσεις που ξεκινούν σε όλο το Δημόσιο. Η πορεία ξεκίνησε από το ΕΠΑΛ, κατευθύνθηκε μέσω της Παραλίας , ανέβηκε από την Λάδη και κάνοντας τον γύρο του κήπου, πέρασε από την Απλωταριά και ολοκληρώθηκε στο τέλος της!
 
Επόμενο Ραντεβού, αύριο Τρίτη 17/9 στο Οίκο Διδασκάλου στις 11:00!
 
(οι φωτογραφίες είναι της Σοφίας Λαμπίκη, την οποία ευχαρίστουμε για την παραχώρηση τους)
 
 
 
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Απεργία, ΑΔΕΔΥ, κινητοποίηση
ΑΔΕΔΥ: Κάλεσμα σε συλλαλητήριο στο Σύνταγμα ενάντια σε πολεμικές εξελίξεις
«Ενώνουμε τη φωνή μας με τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα στο Συλλαλητήριο της Παρασκευής 27 Μαρτίου στις 18.00, στο Σύνταγμα»
ΑΔΕΔΥ: Κάλεσμα σε συλλαλητήριο στο Σύνταγμα ενάντια σε πολεμικές εξελίξεις
Παύλος Ασλανίδης
Ένταση στη δίκη για τα Τέμπη: Σφοδρή αντίδραση Ασλανίδη για «φιάσκο» και μεθοδεύσεις
Καταγγελίες για ακατάλληλη αίθουσα και καθυστερήσεις – «Στο εδώλιο βρέθηκαν τα θύματα, όχι οι κατηγορούμενοι»
Ένταση στη δίκη για τα Τέμπη: Σφοδρή αντίδραση Ασλανίδη για «φιάσκο» και μεθοδεύσεις