Εκπαίδευση 0

ΟΜ.Υ.Λ.Ε: Ψήφισμα συμπαράστασης στον αγώνα των καθηγητών

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Η Κυβέρνηση συνεχίζοντας τον αυταρχικό και αντιδημοκρατικό κατήφορο παραβιάζει καθημερινά τη συνταγματική νομιμότητα.

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

      ΛΙΜΑΝΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

              ΟΜ.Υ.Λ.Ε

                                                                   Πειραιάς 13.05.2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Κυβέρνηση συνεχίζοντας τον αυταρχικό και αντιδημοκρατικό κατήφορο παραβιάζει καθημερινά τη συνταγματική νομιμότητα.

Η επιστράτευση των καθηγητών Μέσης Εκπαίδευσης, πριν καν αποφασίσουν τελεσίδικα απεργιακές κινητοποιήσεις, είναι πράξη που δεν έχει προηγούμενο, παρά μόνο σε αυταρχικά καθεστώτα.

Αντί να επιδιώξει την αναβάθμιση της Δημόσιας Παιδείας, μέσα από έναν ευρύ διάλογο με τους εκπαιδευτικούς, χρησιμοποιώντας τη μέθοδο του κοινωνικού αυτοματισμού, εκβιάζει καθηγητές, μαθητές και συνολικά την ελληνική οικογένεια.

Καταγγέλλουμε τις κυβερνητικές μεθοδεύσεις, οι οποίες στοχεύουν στην υποβάθμιση της παιδείας, την εξαθλίωση των καθηγητών, καθώς και ολόκληρης της κοινωνίας.

Η απόσυρση των ΠΔ και των μνημονιακών νόμων και ο ειλικρινής διάλογος με τους καθηγητές και όλους της κοινωνικούς φορείς της παιδείας είναι η μόνη λύση που μπορεί να οδηγήσει σε επιλογές που να υπηρετούν την υπόθεση της παιδείας.

Δηλώνουμε την αλληλεγγύη μας στον Αγώνα των καθηγητών.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Υπουργείο Παιδείας: Διορισμός 4.789 εκπαιδευτικών μονίμων εκπαιδευτικών - Όλα τα ονόματα

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ: Στο νομοσχέδιο του ΥΠΕΣ ο ενιαίος γραπτός ΑΣΕΠ για 30.000 θέσεις προϊσταμένων

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση