Η Παρασκευή 29 Αυγούστου είναι η τελευταία ημέρα για την υποβολή αιτήσεων - δηλώσεων προτίμησης περιοχών από τους εκπαιδευτικούς για την πρόσληψή τους ως αναπληρωτές.
Την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου θα εκδοθεί από την υπουργό Σοφία Ζαχαράκη η εγκριτική απόφαση επί του αριθμού αναπληρωτών που θα προσληφθούν ανά Διεύθυνση Εκπαίδευσης.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του alfavita.gr ο αριθμός των αναπληρωτών που θα προσληφθούν στην Α΄ φάση προσλήψεων θα είναι περίπου 20.500.
Την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου θα γίνει η ανακοίνωση των ονομάτων των εκπαιδευτικών οι οποίοι προσληφθούν ως αναπληρωτές
Την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου θα ανακοινωθούν τα κενά, ανά σχολείο, από τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Την Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου οι προσληφθέντες αναπληρωτές εκπαιδευτικοί θα πρέπει να δηλώσουν τα σχολεία στα οποία προτιμούν να προσληφθούν.
Την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου θα γίνει τοποθέτηση των αναπληρωτών σε σχολικές μονάδες.
Τέλος την Τετάρτη 10 και την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου θα γίνει η πράξη ανάληψης καθηκόντων των αναπληρωτών εκπαιδευτικών.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Τι συμβαίνει στα παιδιά μας; Η μεγάλη δημόσια συζήτηση στο Δημαρχείο Βούλας στις 3 Μαρτίου
Αυτό είναι το πιο υγιεινό ψάρι στον κόσμο: Ξεπερνά τον σολομό στη διατροφική κατάταξη
Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις
Μαρία Δούση