doe
Απαιτούν απόδοση ευθυνών και τερματισμό της συγκάλυψης από την Κυβέρνηση με δυναμική συμμετοχή στα συλλαλητήρια της Παρασκευής 7 Μαρτίου

Η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΔΟΕ) καλεί τους εκπαιδευτικούς σε μαζική συμμετοχή στα συλλαλητήρια για το τραγικό συμβάν στα Τέμπη, με αφορμή την ψήφιση της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης της Ν.Δ.

Αναλυτικά, η ΔΟΕ, τονίζοντας την ανάγκη να αποδοθούν οι ευθύνες για το πολύνεκρο έγκλημα, καλεί σε συμμετοχή τη Παρασκευή 7 Μαρτίου, στις 7 μ.μ., στο Σύνταγμα και σε όλη την Ελλάδα. Η αντίδραση του κόσμου ήταν μαζική την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου, με 1,5 εκατομμύριο πολίτες να πλημμυρίζουν τις πλατείες απαιτώντας δικαιοσύνη και ένα τέλος στην πολιτική που «γεννά» νέα Τέμπη.

Η ΔΟΕ συνεχίζει τον αγώνα για τη δικαίωση των θυμάτων και των οικογενειών τους και ζητά την άμεση απόδοση πολιτικών και ποινικών ευθυνών. Στηρίζει το αίτημα για να σταματήσει η προσπάθεια συγκάλυψης από την κυβέρνηση και να ανατραπεί η πολιτική που πλήττει τους εργαζόμενους και την κοινωνία στο σύνολό της.

Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο: «Αγώνας για δικαιοσύνη, αγώνας για το μέλλον των εργαζομένων και των παιδιών μας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΔΟΕ

Δίνουμε δυναμικό «παρών» στα αυριανά συλλαλητήρια για το έγκλημα στα Τέμπη, με αφορμή την ψήφιση της πρότασης δυσπιστίας ενάντια στην κυβέρνηση της Ν.Δ.

Παρασκευή 7 Μαρτίου στις 7 μ.μ. στο Σύνταγμα και σε όλη την Ελλάδα 1,5 εκατομμύριο κόσμου βγήκε στους δρόμους και τις πλατείες, σε κάθε πόλη της χώρας, την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου, απαιτώντας από την Κυβέρνηση δικαιοσύνη, να μην συγκαλυφθεί το έγκλημα στα Τέμπη και ζήτησε οξυγόνο για να ανασάνει από τις πολιτικές που οδηγούν σε νέα Τέμπη τις ζωές μας.

Στο πλαίσιο της πρότασης δυσπιστίας προς την Κυβέρνηση που συζητείται και ψηφίζεται αύριο στη βουλή, το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. καλεί όλες και όλους τις/τους εκπαιδευτικούς να δώσουν δυναμικό «παρών» στα συλλαλητήρια ζητώντας: να αποδοθούν όλες οι πολιτικές και ποινικές ευθύνες για το έγκλημα στα Τέμπη, να σταματήσει η όποια προσπάθεια συγκάλυψης απο την κυβέρνηση, να ανατραπεί η πολιτική που εφαρμόζεται για να ανασάνουν οι εργαζόμενοι και οι πολίτες.

Συνεχίζουμε μαζικά και αποφασιστικά μέχρι την πραγματική δικαίωση όλων των νεκρών και των οικογενειών τους, μέχρι να μπει ένα φρένο στην ανεξέλεγκτη πολιτική της κυβέρνησης της Ν.Δ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

48 νέες θέσεις Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών ενηλίκων

Ρεβεγιόν με χιόνια στην Αττική - Προβλέψεις από Καλλιάνο και Κολυδά

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 31/12

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πρίζα
Πολύπριζα: Το συνηθισμένο λάθος που μπορεί να προκαλέσει σοβαρό κίνδυνο στο σπίτι
Ποιες ηλεκτρικές συσκευές δεν πρέπει να μπαίνουν ποτέ στο πολύπριζο και γιατί αυξάνεται ο κίνδυνος βραχυκυκλώματος ή πυρκαγιάς
Πολύπριζα: Το συνηθισμένο λάθος που μπορεί να προκαλέσει σοβαρό κίνδυνο στο σπίτι
ψυγείο
Γιατί το ψυγείο κάνει θόρυβο τη νύχτα; Πότε είναι αθώο και πότε όχι
Οι ήχοι που θεωρούνται φυσιολογικοί στη λειτουργία του ψυγείου και τα σημάδια που δείχνουν ότι χρειάζεται έλεγχος ή επισκευή
Γιατί το ψυγείο κάνει θόρυβο τη νύχτα; Πότε είναι αθώο και πότε όχι
troxaia-dromoi
Πρωτοχρονιά στην Αθήνα: Κλειστοί δρόμοι στο κέντρο για τις εορταστικές εκδηλώσεις
Λεωφόροι, πλατείες και παράδρομοι κλείνουν από τις 20:00 – Οι οδηγίες της Τροχαίας για ασφαλή κυκλοφορία
Πρωτοχρονιά στην Αθήνα: Κλειστοί δρόμοι στο κέντρο για τις εορταστικές εκδηλώσεις