Εκπαίδευση

Αναστάτωση σε σχολείο στην Ημαθία: Παραβίασαν λεβητοστάσιο και έκλεψαν μισό τόνο πετρέλαιο θέρμανσης

proaulio_sxoleio
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Οι δύο άνδρες, συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω έξω από σχολική μονάδα σε περιοχή της Ημαθίας

Δύο άνδρες έκλεψαν τουλάχιστον μισό τόνο πετρέλαιο θέρμανσης από λεβητοστάσιο σχολείου το βράδυ της Κυριακής, σε περιοχή της Ημαθίας.

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω έξω από σχολική μονάδα στην περιοχή της Ημαθίας. Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, οι συλληφθέντες είχαν παραβιάσει το λεβητοστάσιο του σχολείου και, χρησιμοποιώντας ηλεκτρική αντλία και πλαστικούς σωλήνες, μετέφεραν πετρέλαιο θέρμανσης σε πλαστικά δοχεία, τα οποία τοποθέτησαν σε εκμισθωμένο όχημα.

Στο όχημα βρέθηκαν 24 πλαστικά δοχεία των 20 λίτρων, περιέχοντας συνολικά 480 λίτρα πετρελαίου, καθώς και 17 κενά δοχεία.

Η κλεμμένη ποσότητα πετρελαίου αποδόθηκε στον Διευθυντή της σχολικής μονάδας.

Από την έρευνα της αστυνομίας προέκυψε ότι οι συλληφθέντες, χρησιμοποιώντας την ίδια μέθοδο, είχαν αφαιρέσει πάνω από δύο τόνους πετρελαίου από τρεις σχολικές μονάδες στην περιοχή της Ημαθίας το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με δηλώσεις των υπευθύνων των σχολείων.

Η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η πιθανή συμμετοχή τους σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Οι συλληφθέντες, με κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας και παραπέμφθηκαν στον Ανακριτή.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Σχολεία: Όλες οι ημερομηνίες για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς - Πότε επιστρέφουν εκπαιδευτικοί και μαθητές

ΑΣΕΠ 6Κ/2026: Κλείδωσε η νέα προκήρυξη για 317 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία

Υπουργείο Παιδείας: Μέσω gov.gr η ανάληψη υπηρεσίας για τους εκπαιδευτικούς
 

 

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση