Thumbnail
Δείτε το πρόγραμμα συνεντεύξεων και τα ονόματα των εκπαιδευτικών εδώ

Οι συνεντεύξεις θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής στην οδό Ξενίας 24, Αθήνα.

Δείτε το πρόγραμμα συνεντεύξεων και τα ονόματα των εκπαιδευτικών ΕΔΩ

Οι υποψήφιοι οι οποίοι δηλώνουν κώλυμα προσέλευσης κατά την προκαθορισμένη για αυτούς ημερομηνία διεξαγωγής της συνέντευξης, μπορούν να υποβάλουν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στο : [email protected], ειδικώς αιτιολογημένο αίτημα αλλαγής ημερομηνίας της συνέντευξης προς την αρμόδια Επιτροπή, τουλάχιστον μια ημέρα πριν από την προγραμματισμένη ημερομηνία.

Η Επιτροπή, δύναται να ορίσει νέα ημερομηνία πριν την ολοκλήρωση της διαδικασίας συνεντεύξεων. Επίσης, παρακαλούνται οι υποψήφιοι να παρευρίσκονται τουλάχιστον μισή ώρα πριν το προγραμματισμένο ραντεβού τους.

Για οτιδήποτε χρειαστείτε, επικοινωνήστε με τη Γραμματεία της Επιτροπής στο τηλ. 2144068439 κ. Κουκούλης.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Αρχαία Ελληνικά
«Όχι»: Η λέξη που κουβαλά αιώνες ιστορίας - H συναρπαστική ετυμολογία της λέξης και οι ινδοευρωπαϊκές της ρίζες.
«Όχι»: Από το «οὐκ» στην καθημερινή λέξη – Η συναρπαστική ετυμολογία μιας άρνησης
«Όχι»: Η λέξη που κουβαλά αιώνες ιστορίας - H συναρπαστική ετυμολογία της λέξης και οι ινδοευρωπαϊκές της ρίζες.
ψαρια
Τι τρώνε τελικά τα ψάρια ιχθυοτροφείου; Η αθέατη πλευρά μιας «εύκολης» επιλογής
Από ιχθυάλευρα μέχρι σόγια και πτηνάλευρα — τα ερωτήματα για βιωσιμότητα και ηθική πίσω από την εκτροφή ψαριών
Τι τρώνε τελικά τα ψάρια ιχθυοτροφείου; Η αθέατη πλευρά μιας «εύκολης» επιλογής