Τεχνητή Νοημοσύνη: Eργαλείο της OpenAI μπορεί να εντοπίζει μαθητές που χρησιμοποιούν το ChatGPT
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Η εν λόγω τεχνολογία, που μπορεί να εντοπίσει κείμενο γραμμένο από τεχνητή νοημοσύνη με βεβαιότητα 99,9% συζητείται εσωτερικά εδώ και δύο χρόνια

Στη Γαλλίαη Le Figaro γράφει: «Στα 37 του, η στέψη του Νόβακ Τζόκοβιτς στους Ολυμπιακούς Αγώνες». Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έφτασε στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, του μοναδικού στην καριέρα του, απέναντι στον Κάρλος Αλκαράθ. Στη Liberation διαβάζουμε: «Λίβανος: Αγωνία για έναν ολοκληρωτικό πόλεμο». Η ανησυχία αυξάνεται μεταξύ των Λιβανέζων για μια γενικευμένη σύγκρουση στη Μέση Ανατολή.

Στη Γερμανία, η Die Welt γράφει: «Το Ισραήλ προετοιμάζεται για πόλεμο σε όλα τα μέτωπα». Οι δυνάμεις ασφαλείας σε επιφυλακή. Ο Τζο Μπάιντεν επικρίνει τη δολοφονία του ηγέτη της Χαμάς. Η Tagesspiegel αναφέρει: «Η Βρετανία σε αναταραχή». Μετά τη δολοφονία των τριών κοριτσιών στο Σάουθπορτ, ακροδεξιοί εξτρεμιστές πραγματοποιούν βίαιες διαμαρτυρίες εναντίον μεταναστών.

Στις ΗΠΑ, η Washington Post έχει σήμερα τίτλο: «Ο Μαδούρο έχασε τις εκλογές, σύμφωνα με καταμέτρηση της εφημερίδας». Ο υποψήφιος της αντιπολίτευσης Εντμούντο Γκονσάλες πιθανότατα έλαβε περισσότερες από διπλάσιες ψήφους από τον Πρόεδρο Νικολάς Μαδούρο στις εκλογές της Βενεζουέλας, σύμφωνα με καταμέτρηση της Washington Post περισσότερων από 23.000 φύλλων σε περιφερειακό επίπεδο που συγκέντρωσε η αντιπολίτευση.

Στη Wall Street Journal διαβάζουμε: «Εργαλείο της OpenAI μπορεί να εντοπίζει μαθητές που χρησιμοποιούν το ChatGPT στις εξετάσεις. Η εταιρεία δεν το έχει κυκλοφορήσει ακόμη». Η εν λόγω τεχνολογία, που μπορεί να εντοπίσει κείμενο γραμμένο από τεχνητή νοημοσύνη με βεβαιότητα 99,9% συζητείται εσωτερικά εδώ και δύο χρόνια.

Στη Βρετανία, ο Guardian γράφει: «Ο Στάρμερ προειδοποιεί τους ταραχοποιούς: θα το μετανιώσετε». Ο Κιρ Στάρμερ δεσμεύτηκε να «κάνει ό,τι χρειάζεται για να φέρει τους κακοποιούς ενώπιον της δικαιοσύνης όσο το δυνατόν γρηγορότερα».

Στην Ιταλία, η Corriere della Sera αναφέρει: «Το Ιράν είναι έτοιμο. Νετανάχου: “Θα αντιδράσουμε άμεσα”».Το Ισραήλ αναμένει μια μαζική επίθεση από πολλά μέτωπα.

Στην Ισπανία, η El Pais γράφει: «Bίαιες κινητοποιήσεις της ακροδεξιάς στο Ηνωμένο Βασίλειο». Περισσότερα από 150 άτομα συνελήφθησαν στις βίαιες ρατσιστικές και αντιμεταναστευτικές διαδηλώσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

ΑΣΕΠ: Προ των πυλών τρεις νέοι διαγωνισμοί με 5.200 θέσεις

Νέο market pass για 40 ευρώ κάθε μήνα χωρίς αίτηση

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

τσιπρας
Αλέξης Τσίπρας στο Unmute Now Athens: Διάλογος με τη νέα γενιά για στέγη, εργασία και το μέλλον της χώρας
Η εκδήλωση στην Αθήνα συγκέντρωσε δεκάδες νέους και νέες λίγες ημέρες πριν τις αναμενόμενες πολιτικές πρωτοβουλίες του πρώην πρωθυπουργού
Αλέξης Τσίπρας στο Unmute Now Athens: Διάλογος με τη νέα γενιά για στέγη, εργασία και το μέλλον της χώρας
μητσοτακης
Κ. Μητσοτάκης: «Δεν προβλέπεται μεγάλη συστημική κρίση για τον ελληνικό τουρισμό»
Τι είπε για γεωπολιτικές εξελίξεις, επενδύσεις, εργαζόμενους και τη βιωσιμότητα του τουρισμού
Κ. Μητσοτάκης: «Δεν προβλέπεται μεγάλη συστημική κρίση για τον ελληνικό τουρισμό»
diethnes-panepistimio
ΔΙΠΑΕ: Εκδήλωση για την έμφυλη ενδοοικογενειακή βία σε συνεργασία με το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας
Η εκδήλωση με τίτλο: «Έμφυλη ενδοοικογενειακή βία. Το χάπι του βιασμού», θα πραγματοποιηθεί 12:00 – 13:00, στην Αίθουσα Τελετών «Αλέξανδρος» στην...
ΔΙΠΑΕ: Εκδήλωση για την έμφυλη ενδοοικογενειακή βία σε συνεργασία με το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας