Τεχνητή Νοημοσύνη: Eργαλείο της OpenAI μπορεί να εντοπίζει μαθητές που χρησιμοποιούν το ChatGPT
Η εν λόγω τεχνολογία, που μπορεί να εντοπίσει κείμενο γραμμένο από τεχνητή νοημοσύνη με βεβαιότητα 99,9% συζητείται εσωτερικά εδώ και δύο χρόνια

Στη Γαλλίαη Le Figaro γράφει: «Στα 37 του, η στέψη του Νόβακ Τζόκοβιτς στους Ολυμπιακούς Αγώνες». Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έφτασε στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, του μοναδικού στην καριέρα του, απέναντι στον Κάρλος Αλκαράθ. Στη Liberation διαβάζουμε: «Λίβανος: Αγωνία για έναν ολοκληρωτικό πόλεμο». Η ανησυχία αυξάνεται μεταξύ των Λιβανέζων για μια γενικευμένη σύγκρουση στη Μέση Ανατολή.

Στη Γερμανία, η Die Welt γράφει: «Το Ισραήλ προετοιμάζεται για πόλεμο σε όλα τα μέτωπα». Οι δυνάμεις ασφαλείας σε επιφυλακή. Ο Τζο Μπάιντεν επικρίνει τη δολοφονία του ηγέτη της Χαμάς. Η Tagesspiegel αναφέρει: «Η Βρετανία σε αναταραχή». Μετά τη δολοφονία των τριών κοριτσιών στο Σάουθπορτ, ακροδεξιοί εξτρεμιστές πραγματοποιούν βίαιες διαμαρτυρίες εναντίον μεταναστών.

Στις ΗΠΑ, η Washington Post έχει σήμερα τίτλο: «Ο Μαδούρο έχασε τις εκλογές, σύμφωνα με καταμέτρηση της εφημερίδας». Ο υποψήφιος της αντιπολίτευσης Εντμούντο Γκονσάλες πιθανότατα έλαβε περισσότερες από διπλάσιες ψήφους από τον Πρόεδρο Νικολάς Μαδούρο στις εκλογές της Βενεζουέλας, σύμφωνα με καταμέτρηση της Washington Post περισσότερων από 23.000 φύλλων σε περιφερειακό επίπεδο που συγκέντρωσε η αντιπολίτευση.

Στη Wall Street Journal διαβάζουμε: «Εργαλείο της OpenAI μπορεί να εντοπίζει μαθητές που χρησιμοποιούν το ChatGPT στις εξετάσεις. Η εταιρεία δεν το έχει κυκλοφορήσει ακόμη». Η εν λόγω τεχνολογία, που μπορεί να εντοπίσει κείμενο γραμμένο από τεχνητή νοημοσύνη με βεβαιότητα 99,9% συζητείται εσωτερικά εδώ και δύο χρόνια.

Στη Βρετανία, ο Guardian γράφει: «Ο Στάρμερ προειδοποιεί τους ταραχοποιούς: θα το μετανιώσετε». Ο Κιρ Στάρμερ δεσμεύτηκε να «κάνει ό,τι χρειάζεται για να φέρει τους κακοποιούς ενώπιον της δικαιοσύνης όσο το δυνατόν γρηγορότερα».

Στην Ιταλία, η Corriere della Sera αναφέρει: «Το Ιράν είναι έτοιμο. Νετανάχου: “Θα αντιδράσουμε άμεσα”».Το Ισραήλ αναμένει μια μαζική επίθεση από πολλά μέτωπα.

Στην Ισπανία, η El Pais γράφει: «Bίαιες κινητοποιήσεις της ακροδεξιάς στο Ηνωμένο Βασίλειο». Περισσότερα από 150 άτομα συνελήφθησαν στις βίαιες ρατσιστικές και αντιμεταναστευτικές διαδηλώσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

καισα
ΚΚΕ: Ανεκτίμητα ντοκουμέντα οι φωτογραφίες της εκτέλεσης των 200 κομμουνιστών στην Καισαριανή - Να αποδοθούν εκεί που ανήκουν
Το ΚΚΕ ανακοινώνει ότι θα καταθέσει άμεσα συγκεκριμένη πρόταση για τον τρόπο αξιοποίησης και προστασίας των ντοκουμέντων, ώστε να διασφαλιστεί ο...
ΚΚΕ: Ανεκτίμητα ντοκουμέντα οι φωτογραφίες της εκτέλεσης των 200 κομμουνιστών στην Καισαριανή - Να αποδοθούν εκεί που ανήκουν
κλειστό σχολείο
Κλειστά όλα τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί αύριο στο Ηράκλειο λόγω της Αφρικανικής σκόνης
Με βάση τις οδηγίες της Περιφέρεια Κρήτης, αναστέλλεται η λειτουργία όλων των εκπαιδευτικών δομών για τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου
Κλειστά όλα τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί αύριο στο Ηράκλειο λόγω της Αφρικανικής σκόνης
kyranakis.jpg
«Δολοφόνοι των παιδιών μας»: Οργή συγγενών θυμάτων των Τεμπών για την παρουσία Κυρανάκη στο μνημόσυνο

Σε βαρύ κλίμα συγκίνησης και οργής, τελέστηκε το τριετές μνημόσυνο για τα θύματα της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα

«Δολοφόνοι των παιδιών μας»: Οργή συγγενών θυμάτων των Τεμπών για την παρουσία Κυρανάκη στο μνημόσυνο
Πανελλαδικές - πανελλήνιες εξετάσεις
ΑΣΓΜΕ: «Με το μαχαίρι στο λαιμό» από την Α’ Λυκείου: Πώς το Εθνικό Απολυτήριο αυξάνει τις κοινωνικές ανισότητες
Εθνικό Απολυτήριο: Τι αλλάζει και γιατί ανησυχούν γονείς και εκπαιδευτικοί
ΑΣΓΜΕ: «Με το μαχαίρι στο λαιμό» από την Α’ Λυκείου: Πώς το Εθνικό Απολυτήριο αυξάνει τις κοινωνικές ανισότητες