ypourgeio paideias
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / INTIME NEWS
Τι αναφέρει το Υπουργείο Παιδείας

Το ΥΠΑΙΘΑ εξέδωσε ενημέρωση σχετικά με την κατανομή εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) των 10.000 μόνιμων διορισμών που προανήγγειλε για το 2024.

Όπως γράφει το especial.gr, η πρόβλεψη κατανομής που κοινοποιήθηκε στο διαδίκτυο και στις εκπαιδευτικές ιστοσελίδες περιέχει το ορθό νούμερο (1.210) όσον αφορά στους συνολικούς μόνιμους διορισμούς ΕΕΠ-ΕΒΠ, αλλά τα νούμερα μόνιμων διορισμών στις επιμέρους ειδικότητες μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ δεν είναι ακριβώς αυτά.

Επιπλέον αναφέρθηκε ότι μόνιμοι διορισμοί από το νούμερο που τους αντιστοιχεί, μελών ΕΕΠ – Κοινωνικών Λειτουργών (ΠΕ30) και Ψυχολόγων (ΠΕ23) – πλην των Σχολικών Μονάδων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΣΜΕΑΕ), θα διενεργηθούν και σε ορισμένα Σχολικά Δίκτυα Εκπαιδευτικής Υποστήριξης (ΣΔΕΥ), στις Επιτροπές Διεπιστημονικής Υποστήριξης (ΕΔΥ).

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/9

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

efialtis
Εφιάλτες: Γιατί εμφανίζονται και πώς μπορούμε να τους περιορίσουμε
Οι εφιάλτες δεν είναι απλώς τυχαία άσχημα όνειρα, συχνά αντικατοπτρίζουν εσωτερικές ανησυχίες, φόβους και άλυτα ζητήματα του ψυχισμού μας.
Εφιάλτες: Γιατί εμφανίζονται και πώς μπορούμε να τους περιορίσουμε