ΔΠΘ: Το 2025 το Τμήμα Νοσηλευτικής στην Αλεξανδρούπολη – Τροποποιήσεις ΦΕΚ
Διατάξεις για το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο στα άρθρα 30-31-32 του νόμου 5103/2024

Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ ο νόμος 5103/2024, στον οποίο περιλαμβάνονται τα άρθρα 30, 31 και 32 αρμοδιότητας του ΥΠΑΙΘΑ, αναφορικά με τη λειτουργιά Τμημάτων του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (ΔΠΘ).

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα άρθρα 30-31-32:

Η έδρα του Τμήματος Νοσηλευτικής στη Σχολή Επιστημών Υγείας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (ΔΠΘ) έως τη λήξη του ακαδημαϊκού έτους 2024-25 θα είναι στο Διδυμότειχο και μετά θα έχει έδρα την Αλεξανδρούπολη.

Διατηρείται στο Διδυμότειχο, μέχρι τη λήξη του ιδίου ακαδημαϊκού έτους, η λειτουργίας του Παραρτήματος του αντίστοιχου Τμήματος του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος (ΔΙ.ΠΑ.Ε.), που έχει ενταχθεί στο προαναφερόμενο Τμήμα του Δ.Π.Θ.

Το ακαδημαϊκό έτος 2025-26 θα γίνει η έναρξη της ακαδημαϊκής λειτουργίας Τμήματος Εργοθεραπείας της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής, Αθλητισμού και Εργοθεραπείας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (ΔΠΘ).

Ρυθμίζεται πληρέστερα η εξουσιοδοτική διάταξη για την έκδοση υπουργικής απόφασης με αντικείμενο τον ορισμό ειδικών προθεσμιών για τη ρύθμιση ζητημάτων, που σχετίζονται με την προετοιμασία των πανελλαδικών εξετάσεων, καθώς περιλαμβάνεται, πλέον, στη διάταξη αυτή και η περίπτωση ένταξης σχολών, τμημάτων ή εισαγωγικών κατευθύνσεων.

Δείτε εδώ το έγγραφο

Συγκεκριμένα:

«Άρθρο 7

‘Ίδρυση Τμήματος Νοσηλευτικής στη Σχολή Επιστημών Υγείας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης

1. Ιδρύεται Τμήμα Νοσηλευτικής στη Σχολή Επιστημών Υγείας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (Δ.Π.Θ.).

2. Το Τμήμα Νοσηλευτικής της παρ. Ι έχει έδρα το Διδυμότειχο έως τη λήξη του ακαδημαϊκού έτους 2024-2025. Από το ακαδημαϊκό έτος 2025-2026 και εψεξής το Τμήμα Νοσηλευτικής του πρώτου εδαψίου έχει έδρα την Αλεξανδρούπολη.

3. Το Παράρτημα του Τμήματος Νοσηλευτικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΔΙ.ΠΑ.Ε. εντάσσεται στο Τμήμα Νοσηλευτικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Δ.Π.Θ. στην Αλεξανδρούπολη.».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 22/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

kriti
Χανιά: Ο Κρητικός που σκότωσε Γερμανό αλεξιπτωτιστή με μια πέτρα και ο θρυλικός πίνακας στον Γαλατά
Δεν έγινε ποτέ ξανά στην Ευρώπη ένας άοπλος ή άθλια εξοπλισμένος λαός, να πολεμήσει άρτια εξοπλισμένους και εκπαιδευμένους στρατιώτες…
Χανιά: Ο Κρητικός που σκότωσε Γερμανό αλεξιπτωτιστή με μια πέτρα και ο θρυλικός πίνακας στον Γαλατά
sxol_eksoterikou.jpg
Γκουδούλας : Στον... «αέρα» σχολικό συγκρότημα 900 ελληνόπουλων στο Μόναχο
H υπόθεση αυτή αφορά κοντά  στους 900 μαθητές- Ελληνόπουλα - Τι δήλωσε ο καθηγητής – ερευνητής στο Τεχνικό Πανεπιστήμιο του Μονάχου, Θωμάς Γκουδούλας
Γκουδούλας : Στον... «αέρα» σχολικό συγκρότημα 900 ελληνόπουλων στο Μόναχο
μπούλινγκ
ΔΠΕ Αν. Αττικής: Εκδήλωση για την αντιμετώπιση της ενδοσχολικής βίας και του εκφοβισμού
Πρόσκληση σε Εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της ενδοσχολικής βίας και του εκφοβισμού από τη Δ.Π.Ε. Αν....
ΔΠΕ Αν. Αττικής: Εκδήλωση για την αντιμετώπιση της ενδοσχολικής βίας και του εκφοβισμού