Νέα αγωγή του υπουργείου Παιδείας για την Απεργία - Αποχή της ΟΛΜΕ. Εκδίκαση τη Δευτέρα 22 Απριλίου στη 1 μμ κτίριο 5
Το ΔΣ της ΟΛΜΕ ζητά από την ΑΔΕΔΥ να επαναπροκηρύξει την απεργία - αποχή για τους/τις εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης μετά την εκδίκαση της υπόθεσης.
Το αίτημα της Ο.Λ.Μ.Ε. στην ΑΔΕΔΥ
Το υπουργείο Παιδείας συνεχίζει την αυταρχική τακτική του και στέλνει την ΟΛΜΕ για μία ακόμα φορά στα δικαστήρια για να ακυρώσει την απεργία αποχή ενάντια στην ατομική αξιολόγηση των εκπαιδευτικών. Η εκδίκαση της υπόθεσης είναι την Δευτέρα.
Παρακαλούμε να προκηρύξετε εσείς την απεργία αποχή για τους/τις εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης μετά την εκδίκαση της υπόθεσης προκειμένου να καλυφθούν οι συνάδελφοί μας.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Εθνικό Απολυτήριο: Τέλος στις Πανελλαδικές όπως τις ξέραμε - Τι αλλάζει
Το νέο σήμα που μπαίνει στους δρόμους – Τι σημαίνει η πινακίδα με το λουλούδι;
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 16/6
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ