ελιδεκ
Προτάσεις από την Τρίτη 14 Μαΐου 2024 μέχρι και την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

Το Ελληνικό Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ.), με συνέπεια στην αποστολή του για την ενίσχυση της ερευνητικής προσπάθειας στην Ελλάδα, δίχως θεματικούς και γεωγραφικούς περιορισμούς, προχώρησε στη δημοσίευση της 4ης Προκήρυξης Ερευνητικών έργων ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ. για την ενίσχυση Μεταδιδακτορικών Ερευνητών/τριών.

Κύριος στόχος της Δράσης είναι η υποστήριξη νέων ερευνητών/τριών κατόχων διδακτορικού διπλώματος, προκειμένου να κατευθύνουν αυτόνομα ως Επιστημονικοί/ές Υπεύθυνοι/ες την υλοποίηση επιλεγμένων, ερευνητικών έργων υψηλής επιστημονικής ποιότητας και αριστείας. Ειδικότερα, σκοπός της Δράσης είναι η δημιουργία κατάλληλων προϋποθέσεων για την αξιοποίηση του υφιστάμενου επιστημονικού δυναμικού, την προσέλκυση στη χώρα νέων επιστημόνων που εργάζονται στο εξωτερικό καθώς και τη διαμόρφωση νέων προοπτικών στην επιστημονική και επαγγελματική πορεία των Μεταδιδακτορικών Ερευνητών/τριών.

Από την Τρίτη 14 Μαΐου 2024, στις 12 μ.μ. (ώρα Ελλάδας) μέχρι και την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024, στη 1 μ.μ. (ώρα Ελλάδας), αποκλειστικά μέσω της Διαδικτυακής Πύλης του ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ. (https://portal.hfri.gr/), οι ενδιαφερόμενοι/ες Μεταδιδάκτορες Ερευνητές/τριες θα μπορούν να υποβάλουν τις Προτάσεις τους σε ένα επιστημονικό πεδίο/υποπεδίο, μίας εκ των εννέα ακόλουθων Επιστημονικών Περιοχών: Φυσικές Επιστήμες, Επιστήμες Μηχανικού και Τεχνολογίας, Επιστήμες Ζωής, Γεωπονικές Επιστήμες – Τρόφιμα, Μαθηματικά και Επιστήμες της Πληροφορίας, Κοινωνικές Επιστήμες, Ανθρωπιστικές Επιστήμες και Τέχνες, Περιβάλλον και Ενέργεια, Διοίκηση και Οικονομία της Καινοτομίας. Ο συνολικός προϋπολογισμός της Προκήρυξης ανέρχεται στα 9.250.000,00 ευρώ (€) και η διάρκεια των Έργων μπορεί να κυμαίνεται από 18 έως 24 μήνες.

Αναλυτικές πληροφορίες και οδηγίες για τη συμμετοχή στην Προκήρυξη, τη διαχείριση και Υλοποίηση των Ερευνητικών Έργων θα βρείτε εδώ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 22/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μπούλινγκ
ΔΠΕ Αν. Αττικής: Εκδήλωση για την αντιμετώπιση της ενδοσχολικής βίας και του εκφοβισμού
Πρόσκληση σε Εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της ενδοσχολικής βίας και του εκφοβισμού από τη Δ.Π.Ε. Αν....
ΔΠΕ Αν. Αττικής: Εκδήλωση για την αντιμετώπιση της ενδοσχολικής βίας και του εκφοβισμού
ypoyrgeiopaidias_aftodioikisi_9.jpg
Πρότυπα Σχολεία: Διευκρινίσεις του Υπουργείου Παιδείας για τα λάθη και τις αστοχίες στις εξετάσεις
Διευκρινίσεις σχετικά με τα θέματα Νεοελληνικής Γλώσσας για την εισαγωγή στα Πρότυπα και Εκκλησιαστικά Γυμνάσια
Πρότυπα Σχολεία: Διευκρινίσεις του Υπουργείου Παιδείας για τα λάθη και τις αστοχίες στις εξετάσεις