Thumbnail
Πληροφορίες για τους Πανελλήνιους Αγώνες Κλασικού Αθλητισμού Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων (ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ.) Ελλάδας – Κύπρου, σχολικού έτους 2023-2024

Εκδόθηκε έγγραφο δίνοντας περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση και διεξαγωγή των Πανελλήνιων Αγώνων Κλασικού Αθλητισμού ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας - Κύπρου σχολικού έτους 2023-2024.

Α΄ ΦΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

α) Η Α΄ Φάση των Πανελλήνιων Αγώνων Κλασικού Αθλητισμού ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. Λυκείων ολοκληρώνεται έως και τη Δευτέρα, 1 Απριλίου 2024.

β) Οι διοργανώτριες Οργανωτικές Επιτροπές Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (Ο.Ε.Σ.Α.Δ.) της Α΄ Φάσης των Πανελλήνιων Αγώνων Κλασικού Αθλητισμού πρέπει να αποστείλουν στις Οργανωτικές Επιτροπές των επτά (7) ομίλων της Β΄ Φάσης των Περιφερειακών Αγώνων (αα) τα αποτελέσματα των προκρινόμενων μαθητών/μαθητριών οι οποίοι έχουν πιάσει τα όρια, σύμφωνα με τον πίνακα 5Β της υπό στοιχεία 148852/Δ5/28.12.2023 υπουργικής απόφασης “Αντικατάσταση της υπό στοιχεία 190677/Δ5/10.11.2016 υπουργικής απόφασης «Αθλητικές δραστηριότητες σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Β'3754)», (B΄7541)” και (ββ) τα ονόματα των μαθητών/μαθητριών στα σύνθετα Αγωνίσματα (Δέκαθλο μαθητών και Έπταθλο μαθητριών) και το αγώνισμα του Βάδην (10.000μ. μαθητών και 5.000μ. μαθητριών), με την προϋπόθεση ότι οι ανωτέρω κατέχουν τα όρια του πίνακα 5Γ, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο υποκεφάλ. 7.8.1.1. της προαναφερόμενης απόφασης.

Β΄ ΦΑΣΗ - ΑΓΩΝΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

α) Η Β΄ Φάση των Πανελλήνιων Αγώνων Κλασικού Αθλητισμού θα διεξαχθεί την Τετάρτη 10 Απριλίου 2024 με διοργανώτριες τις Ο.Ε.Σ.Α.Δ. των παρακάτω ομίλων.

1ος ΟΜΙΛΟΣ ( Άγιος Κοσμάς ) - διοργανώτρια Ο.Ε.Σ.Α.Δ.: Δ.Δ.Ε. Δ΄ Αθήνας
2ος ΟΜΙΛΟΣ (Άγιος Κοσμάς) - διοργανώτρια Ο.Ε.Σ.Α.Δ.: Δ.Δ.Ε. Πειραιά
3ος ΟΜΙΛΟΣ Πάτρα - διοργανώτρια Ο.Ε.Σ.Α.Δ.: Δ.Δ.Ε. Αχαΐας
4ος ΟΜΙΛΟΣ Ιωάννινα - διοργανώτρια Ο.Ε.Σ.Α.Δ.: Δ.Δ.Ε. Ιωαννίνων
5ος ΟΜΙΛΟΣ Ελευθερούπολη - διοργανώτρια Ο.Ε.Σ.Α.Δ.: Δ.Δ.Ε. Καβάλας
6ος ΟΜΙΛΟΣ Βόλος - διοργανώτρια Ο.Ε.Σ.Α.Δ.: Δ.Δ.Ε. Μαγνησίας
7ος ΟΜΙΛΟΣ Ηράκλειο - διοργανώτρια Ο.Ε.Σ.Α.Δ.: Δ.Δ.Ε. Ηρακλείου

β) Οι ανωτέρω διοργανώτριες της Β΄ Φάσης Ο.Ε.Σ.Α.Δ. οφείλουν να αποστείλουν έως και την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 τα αποτελέσματα των αγώνων της Β΄ Φάσης καθώς και τα ονόματα των μαθητών/μαθητριών στα σύνθετα αγωνίσματα και στο βάδην, στη Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής του Υ.Π.ΑΙ.Θ.Α. και στις δύο (2) ηλεκτρονικές Διευθύνσεις: [email protected] και [email protected] προκειμένου να συμπληρωθούν τα πινάκια μαθητών και μαθητριών που θα λάβουν μέρος στην Γ΄ (Tελική) Φάση.

Γ΄ ΦΑΣΗ (ΤΕΛΙΚΗ)

Οι αγώνες της Γ΄ Φάσης των Πανελλήνιων Αγώνων Κλασικού Αθλητισμού Λυκείων θα διεξαχθούν τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 και την Τρίτη 23 Απριλίου 2024 και σχετικά με τον τόπο διεξαγωγής τους θα ακολουθήσει νεότερη εγκύκλιος.

Δείτε ΕΔΩ το έγγραφο

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ChatGpt για όλους: Παρέχεται σε 100.000 υποψήφιους πανελλαδικά ως 20/11

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 20/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

συγχωνεύσεις
Νέα κινητοποίηση εκπαιδευτικών στο Διοικητικό Εφετείο για την ακύρωση των συμπτύξεων τμημάτων
Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Η Αθηνά» καλεί σε συγκέντρωση τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου στις 14:00
Νέα κινητοποίηση εκπαιδευτικών στο Διοικητικό Εφετείο για την ακύρωση των συμπτύξεων τμημάτων
ypoyrgeiopaidias_aftodioikisi_9.jpg
Πίεση στην ηγεσία του ΥΠΑΙΘ για πρόσβαση της Διοίκησης σε νομικές βάσεις δεδομένων
Η ΕΝΕΡΥΠ προειδοποιεί ότι η πολυνομία και οι συνδρομητικές υπηρεσίες αφήνουν τις υπηρεσίες της εκπαίδευσης «νομικά ανοχύρωτες»
Πίεση στην ηγεσία του ΥΠΑΙΘ για πρόσβαση της Διοίκησης σε νομικές βάσεις δεδομένων
Μαρία Ζαχάροβα
Σκληρή επίθεση Ζαχάροβα κατά Αθήνας – Η απάντηση του ΥΠΕΞ
«Η Αθήνα ήταν από τις πρώτες πρωτεύουσες που έστειλαν στην Ουκρανία όπλα και πυρομαχικά» υποστήριξε η Μαρία Ζαχάροβα - Τι απάντησε το υπουργείο...
Σκληρή επίθεση Ζαχάροβα κατά Αθήνας – Η απάντηση του ΥΠΕΞ
Σχολική αίθουσα
«Όχι» στο κλείσιμο του 16ου Δημοτικού Σχολείου Γλυφάδας — Ξεσηκωμός από εκπαιδευτικούς και γονείς
Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Γλυφάδας–Βάρης–Βούλας–Βουλιαγμένης: «Η δημόσια εκπαίδευση δεν θυσιάζεται σε λογιστικές συγχωνεύσεις»
«Όχι» στο κλείσιμο του 16ου Δημοτικού Σχολείου Γλυφάδας — Ξεσηκωμός από εκπαιδευτικούς και γονείς