Τοξοβολία
Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 στο Κλειστό Γυμναστήριο Λιβαδειάς

Η Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής της Γενικής Διεύθυνσης Σπουδών Π.Ε. και Δ.Ε. του Υ.ΠAI.Θ. σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας (Ε.Ο.Τ.) προκηρύσσει τους Πανελλήνιους Αγώνες Τοξοβολίας μαθητών και μαθητριών Γενικών (ΓΕ.Λ.) και Επαγγελματικών (ΕΠΑ.Λ.) Λυκείων, σχολικού έτους 2023-2024.

Η διοργάνωση των ανωτέρω αγώνων ανατίθεται στην Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (Ο.Ε.Σ.Α.Δ.) της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας (Ε.Ο.Τ.) και θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους επίσημους κανονισμούς του αθλήματος την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 στο Κλειστό Γυμναστήριο Λιβαδειάς.

Δείτε εδώ αναλυτικά την προκήρυξη των αγώνων Τοξοβολίας.

Ποιοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής

1. Στους αγώνες μετέχουν μαθητές και μαθήτριες που φοιτούν σε Δημόσιο ή Ιδιωτικό Γενικό Λύκειο (ΓΕ.Λ.), Επαγγελματικό Λύκειο (ΕΠΑ.Λ.) ή σε κάθε εκπαιδευτικό ίδρυμα αρμοδιότητας του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. του οποίου ο τίτλος απόλυσης είναι ισότιμος με τον τίτλο του Γενικού Λυκείου.

2. Οι συμμετέχοντες/συμμετέχουσες μαθητές και μαθήτριες πρέπει να φοιτούν κανονικά στο σχολείο με αρχική εγγραφή ή μετεγγραφή που είναι σύμφωνη με τα οριζόμενα στο άρθρο 9 της υπό στοιχεία 79942/ΓΔ4/31.5.2019 κοινής υπουργικής απόφασης «Εγγραφές, μετεγγραφές, φοίτηση και θέματα οργάνωσης της σχολικής ζωής στα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης» (Β΄ 2005) και να είναι γεννημένοι/ες κατά τα έτη 2006, 2007, 2008 και κατά το έτος 2009 μόνο οι φοιτούντες/σες στην Α΄ Λυκείου.

3 3. Κάθε μαθητής/μαθήτρια έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο σε ένα ατομικό άθλημα και σε ένα αγώνισμα του ατομικού αθλήματος. Β

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά

  1. Σχολική αθλητική ταυτότητα (πλατφόρμα myschool) όπου αναφέρεται η Βεβαίωση Ιατρού στην οποία αναγράφεται ότι επιτρέπεται η συμμετοχή του/της μαθητή/μαθήτριας σε Πανελλήνιους Αγώνες Λυκείων. Η ανωτέρω Βεβαίωση πρέπει να βρίσκεται σε ισχύ έως και την ημέρα διεξαγωγής των αγώνων. Σημειώνεται ότι στη Σχολική Αθλητική Ταυτότητα πρέπει να υπάρχει, εκτός των άλλων, σφραγίδα και υπογραφή του/της Διευθυντή/Διευθύντριας στο πεδίο που αφορά στο Α.Δ.Υ.Μ. και αναφέρεται η τάξη φοίτησης του/της μαθητή/μαθήτριας.

Επισήμανση: Οι μαθητές/μαθήτριες που κατέχουν Κάρτα Υγείας Αθλητή/Αθλήτριας σε ισχύ, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην υπό στοιχεία ΥΠΠΟΑ/ΓΔΟΑ/ΔΑΟΠΑΑΕΥΔΣ/ΤΑΕΥΕ/386611/15976/1417/152/8.8.2018 κοινή υπουργική απόφαση «Κάρτα Υγείας Αθλητή» (Β΄3254), έως και την ημέρα διεξαγωγής των αγώνων, δύνανται να την προσκομίσουν (ως πρωτότυπο έγγραφο) αντί για τη Βεβαίωση Ιατρού.

2. Φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου. Oι μαθητές/μαθήτριες - πρόσφυγες που φοιτούν κανονικά σε Δημόσιο ή Ιδιωτικό Γενικό Λύκειο (ΓΕ.Λ.), Επαγγελματικό Λύκειο (ΕΠΑ.Λ.) ή σε κάθε εκπαιδευτικό ίδρυμα αρμοδιότητας του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. προσκομίζουν άδεια διαμονής ή τρίπτυχο προκαταγραφής ή πλήρους καταγραφής.

3. Δελτίο αθλητή/αθλήτριας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας (Ε.Ο.Τ.) και Κάρτα Υγείας Αθλητή (εφόσον διαθέτουν).

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι μαθητές/μαθήτριες - αθλητές/αθλήτριες που κατέχουν έγκυρο Δελτίο αθλητή και Κάρτα Υγείας Αθλητή υποχρεούνται κατά την ημέρα διεξαγωγής των αγώνων να έχουν μαζί τους τα ως άνω αναφερόμενα δικαιολογητικά 1, 2 και 3. Σε περίπτωση που οι μαθητές/μαθήτριες δεν διαθέτουν έγκυρο Δελτίο αθλητή και Κάρτα Υγείας Αθλητή οφείλουν να έχουν μαζί τους κατά την ημέρα διεξαγωγής των αγώνων, τα δικαιολογητικά (1 & 2). Δεν θα επιτραπεί η συμμετοχή στους μαθητές/μαθήτριες που δεν έχουν μαζί τους, την ημέρα διεξαγωγής των αγώνων, τα ως άνω αναφερόμενα δικαιολογητικά συμμετοχής.

4. Υπεύθυνη Δήλωση γονέα/κηδεμόνα/επιτρόπου (υπόδειγμα ΥΔ) για τη συμμετοχή του/της μαθητή/μαθήτριας σε Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες, η οποία παραμένει στην οικεία σχολική μονάδα και ο/η Διευθυντής/Διευθύντρια συμπληρώνει με τη σημείωση ΝΑΙ το αντίστοιχο πεδίο στην Κατάσταση Συμμετοχής.

5. Υπεύθυνη Δήλωση γονέα/κηδεμόνα/επιτρόπου για τη συμμετοχή του/της μαθητή/μαθήτριας στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες Τοξοβολίας, την οποία παραδίδει ο/η μαθητής/μαθήτρια στην Γραμματεία των αγώνων την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα.

Στην ανωτέρω Υπεύθυνη Δήλωση αναφέρεται ότι ο γονέας/κηδεμόνας/επίτροπος αποδέχεται πλήρως τους όρους και τον τρόπο διεξαγωγής των Πανελλήνιων Αγώνων Λυκείων Τοξοβολίας.

6. Κατάσταση Συμμετοχής του σχολείου για ατομικά αθλήματα (επισυνάπτεται).

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 24/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

altsxaimer.jpg
Αλτσχάιμερ: Η δημοφιλής διατροφή που φρενάρει την άνοια και δυναμώνει τη μνήμη
Δημοφιλές διατροφικό μοτίβο ενδεχομένως να μπορεί να αναστρέψει την εξέλιξη της άνοιας και να μειώσει τις διαταραχές μνήμης
Αλτσχάιμερ: Η δημοφιλής διατροφή που φρενάρει την άνοια και δυναμώνει τη μνήμη
Lauterbrunnen
Το γραφικό χωριό της Ελβετίας που θέλει να χρεώνει τους επισκέπτες
Η προτεινόμενη χρέωση, η οποία θα καταβληθεί μέσω μιας εφαρμογής για smartphone, θα είναι μεταξύ 5 και 10 ελβετικών φράγκων (5,50 έως 10,99 $) και θα...
Το γραφικό χωριό της Ελβετίας που θέλει να χρεώνει τους επισκέπτες