ypaith
Υπάλληλος της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων

Tην ανάκληση Διαπιστωτικής Πράξης λύσης υπαλληλικής σχέσης λόγω παραίτησης πρώην μόνιμου υπαλλήλου της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, προσωρινού κλάδου ΔΕ ΤΕΧΝ, δεδομένου ότι συνέτρεξε στο πρόσωπό του πλάνη περί τα πράγματα και επομένως δεν πληροί τους όρους και τις προϋποθέσεις για την άμεση καταβολή της σύνταξής του, υπέγραψε ο υπουργός Παιδείας.

Συγκεκριμένα, ο εν λόγω υπάλληλος υπέπεσε σε πλάνη περί τα πραγματικά περιστατικά για τη συνταξιοδότησή του, και κατά συνέπεια δεν είναι δυνατή η άμεση καταβολή της σύνταξής του, σύμφωνα με έγγραφο της Γενικής Διεύθυνσης Συντάξεων του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ). 

Κατόπιν αυτού, έκανε  εμπρόθεσμη αίτηση στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων για επαναφορά στην υπηρεσία λόγω πλάνης περί τα πραγματικά περιστατικά.

Ο Κυριάκος Πιερρακάκης ενέκρινε την επαναφορά του ανωτέρου υπαλλήλου στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων και στην προσωρινή θέση κλάδου ΔΕ ΤΕΧΝ την οποία κατείχε πριν τη λύση της υπαλληλικής του σχέσης, με βαθμό Α’ και Μ.Κ. 12.

Το χρονικό διάστημα από την αποχώρηση από την Υπηρεσία μέχρι την επαναφορά σε αυτή δεν λογίζεται συντάξιμο και δεν καταβάλλονται αποδοχές για αυτό. 

Δείτε την απόφαση

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 19/10

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Κύβος Ρούμπικ
Μαθητής ΕΠΑΛ κατέκτησε τη Σίλικον Βάλεϊ - Κέρδισε τρία βραβεία με «έξυπνο» Κύβο του Ρούμπικ
Mαθητής Εσπερινού ΕΠΑΛ κέρδισε τρία βραβεία στη Σίλικον Βάλεϊ για καινοτόμο κύβο του Ρούμπικ
Μαθητής ΕΠΑΛ κατέκτησε τη Σίλικον Βάλεϊ - Κέρδισε τρία βραβεία με «έξυπνο» Κύβο του Ρούμπικ
chatgpt
Το ChatGPT μπαίνει στα σχολεία –Τα στάδια υλοποίησης του προγράμματος «AI in Schools»
ChatGPT Edu: Πότε ξεκινάει το πιλοτικό πρόγραμμα Τεχνητής Νοημοσύνης και ποια σχολεία συμμετέχουν - Δείτε τα στάδια υλοποίησης του «AI in Schools»
Το ChatGPT μπαίνει στα σχολεία –Τα στάδια υλοποίησης του προγράμματος «AI in Schools»