Συνταξιούχοι εκπαιδευτικοί: Αλληλεγγύη στον διωκόμενο δάσκαλο Ηλία Σμήλιο
ΠΕΣΕΚ: Η πειθαρχική αυτή δίωξη έρχεται σε συνέχεια άλλων προηγούμενων διώξεων, γεγονός που αποδεικνύει ότι η δίωξη του συναδέλφου είναι στοχευμένη και πολιτική.

Το ΔΣ της Πανελλήνιας Ενωσης Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών (ΠΕΣΕΚ) καταγγέλλει την απαράδεκτη πειθαρχική δίωξη ενάντια στο συνάδελφο δάσκαλο Ηλία Σμήλιο.

Το φοβερό «έγκλημά» του ήταν ότι υπερασπίστηκε τα σπίτια των λαϊκών οικογενειών από τους πλειστηριασμούς και την αρπαγή που επιχειρούν τράπεζες και funds με τις ευλογίες όλων όσοι κυβέρνησαν μέχρι τώρα.

Αυτή τη στάση θεωρεί η Διεύθυνση ΠΕ Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης ως «ανάρμοστη ή αναξιοπρεπή συμπεριφορά υπαλλήλου εκτός υπηρεσίας» επικαλούμενη τον δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα. Που χάθηκε η αξιοπρέπεια για να την βρουν αυτοί;

Η πειθαρχική αυτή δίωξη έρχεται σε συνέχεια άλλων προηγούμενων διώξεων, γεγονός που αποδεικνύει ότι η δίωξη του συναδέλφου είναι στοχευμένη και πολιτική.

Σκοπεύει στον εκφοβισμό όλων εκείνων που δεν εννοούν να αποδεχτούν και να υποταχτούν στις καταστροφικές αντιλαϊκές πολιτικές και παλεύουν για τα δικαιώματα του λαού και των εργαζομένων.

Απαιτούμε να αποσυρθεί η συγκεκριμένη δίωξη και δηλώνουμε ότι είμαστε ενάντια σε κάθε προσπάθεια να φιμωθεί και να ποινικοποιηθεί η αλληλεγγύη και η συμμετοχή στους κοινωνικούς αγώνες.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Τι θα γίνει την εβδομάδα που έρχεται σε Δημοτικά και Γυμνάσια

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 22 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 22/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

old-teacher
Εκπαιδευτικοί: Οι επόμενες μισθοδοσίες μονίμων κι αναπληρωτών
Χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς κωδικούς Taxisnet  δίνεται η δυνατότητα να κάνετε λήψη άμεσα της μηνιαίας βεβαίωσης αποδοχών
Εκπαιδευτικοί: Οι επόμενες μισθοδοσίες μονίμων κι αναπληρωτών
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Αύριο Τρίτη (7μμ) στο Πνευματικό Κέντρο της Αθήνας θα γίνει η παρουσίαση - εκδήλωση για το βιβλίο "Καλή πατρίδα σύντροφε"
Το βιβλίο της Ελένης Νικολαϊδου "Καλή πατρίδα, σύντροφε!" (από τις εκδόσεις Εταιρεία Σύγχρονης Ιστορίας με πρόλογο-εισαγωγή του Προκόπη Παπαστράτη)...
Αύριο Τρίτη (7μμ) στο Πνευματικό Κέντρο της Αθήνας θα γίνει η παρουσίαση - εκδήλωση για το βιβλίο "Καλή πατρίδα σύντροφε"