ασεπ διαγωνισμος εξετάσεις
Διαμαρτυρία εκπαιδευτικού για την απίστευτη καθυστέρηση δεδουλευμένων

Αναγνώστρια του alfavita.gr εκφράζει τη διαμαρτυρία της καθώς 5 μήνες μετά την εργασία της ως υπεύθυνης αίθουσας - αναπληρώτριας στο γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ δεν έχουν καταβληθεί τα δεδουλευμένα από την Διεύθυνση  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Να τι μας γράφει η εκπαιδευτικός:

Είμαι εκπαιδευτικός με 20 χρόνια προϋπηρεσία και παρακολουθώ το site σας εδώ και χρόνια. Θα ήθελα να προβάλω για μια ακόμα φορά το ζήτημα των αποζημιώσεων από επιτηρήσεις. Συγκεκριμένα, το Φλεβάρη 2023  δηλώσαμε για  επιτηρητές στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ του Μάρτη.

Προσωπικά, κλήθηκα κυριολεκτικά τελευταία στιγμή στην Α’ Αθήνας (ενώ ανήκω οργανικά στη Δ’ Αθήνας). Μάλιστα, με ενημέρωσαν ότι θα είμαι υπεύθυνη αίθουσας.

Τη μέρα του διαγωνισμού όμως με περίμενε μεγάλη έκπληξη: στις αίθουσες υπεύθυνοι ήταν συνάδελφοι από την πρωτοβάθμια εκπαίδευση – με μηδενική εμπειρία από επιτήρηση, και νεοδιόριστοι με ελάχιστη εμπειρία, οι οποίοι με τη σειρά τους πήραν το ρόλο του μέντορα για τους υπόλοιπους. Εμένα με πολλά χρόνια εμπειρία σε επιτηρήσεις Πανελληνίων, Προτύπων , διαγωνισμών ΑΣΕΠ, ΚΠΓ με τοποθέτησαν στο διάδρομο έχοντας την ευθύνη 8 (!) αιθουσών με περίπου 20 υποψήφιους η καθεμιά και φυσικά 16 επιτηρητών. Επειδή οι τουαλέτες ήταν σε μια απόσταση, να ενημερώσω ότι μόνο μέσα στο σχολείο τη μέρα εκείνη διάνυσα 6 χιλιόμετρα. Το διάλλειμα ήταν λόγω της καθυστέρησης 45 λεπτά αντί για 2 ώρες που προβλεπόταν αρχικά, το κυλικείο κλειστό και η ουρά σε γειτονικό φούρνο τεράστια για να αγοράσει κανείς καφέ και κάποιο σνακ. Η διαδικασία τελείωσε στις 7 περίπου το βράδυ. Συμπληρώσαμε δηλαδή οι επιτηρητές 12 ώρες .

Έρχομαι λοιπόν στο σήμερα, αρχές Αυγούστου, 5 μήνες μετά και περιμένουμε ακόμα την αποζημίωση που μας αντιστοιχεί μετά από τόση ταλαιπωρία. Για ποιο λόγο αυτή η καθυστέρηση παρακαλώ; Δεν ανταποκριθήκαμε στα καθήκοντα που μας ανατέθηκαν άμεσα; Για ποιο λόγο να ξαναδηλώσω για επιτήρηση στο μέλλον όταν θα πληρωθώ μήνες αργότερα;

Παρακαλώ θα ήθελα να αναδειχτεί το θέμα της αργοπορίας πληρωμής καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας

Τ.Ο.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Εκπαιδευτικοί: Νέος υπολογισμός της μισθοδοσίας από 1 Μαρτίου λόγω τροποποίησης φόρου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 1/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα