Ιδιωτικά ΓΕΛ: Με ΦΕΚ αλλάζουν τα απολυτήρια Λυκείου
Δείτε τα νέα απολυτήρια στα Ιδιωτικά ΓΕΛ

Με απόφαση του υπηρεσιακού υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Χ. Κίττα, αλλάζουν τα απολυτήρια στα Ιδιωτικά Γενικά Λύκεια (ΓΕΛ), ως προς την προσθήκη του μαθήματος της Β’ Ξένης Γλώσσας.

Δείτε τα νέα απολυτήρια στα Ιδιωτικά ΓΕΛ στο ΦΕΚ

Αναλυτικότερα, με την Απόφαση υπ. αριθμ. πρωτ. 62300/N1 του υπηρεσιακού Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κου Χρήστου Κίττα, η οποία δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ Β 3742/8-6-2023, τροποποιείται η υπό στοιχεία 66230/Δ2/ 8-6-2021 Απόφαση της Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων «Καθορισμός του τύπου των τίτλων του Γενικού Λυκείου» (Β’ 2497). 

Η τροποποίηση της Απόφασης έχει να κάνει με νέο τύπο τίτλων Ιδιωτικού Ημερήσιου και Εσπερινού Γενικού Λυκείου, ως προς την προσθήκη του μαθήματος της Β’ Ξένης Γλώσσας, και με υποσημείωση ότι ο βαθμός του μαθήματος αυτού δεν υπολογίζεται κατά την εξαγωγή του Γενικού Μέσου Όρου (Γ.Μ.Ο.).

Αναλυτικά

Ακολουθεί η υπ. αριθμ. πρωτ. 62300/N1 Απόφαση στο ΦΕΚ Β 3742/8-6-2023 

Αριθμ. 62300/N1 

Τροποποίηση της υπό στοιχεία 66230/Δ2/ 8-6-2021 απόφασης της Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων «Καθορισμός του τύπου των τίτλων του Γενικού Λυκείου» (Β’ 2497).  

O ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Έχοντας υπόψη:………………………………. …………………..αποφασίζουμε: 

Τροποποιούμε την υπό στοιχεία 66230/Δ2/8-6-2021 απόφαση της Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων «Καθορισμός του τύπου των τίτλων του Γενικού Λυκείου», ως προς την προσθήκη του μαθήματος της Β’ Ξένης Γλώσσας, στα υπ’ αρ. «13. Απολυτήριο Ιδιωτικού Ημερησίου Γενικού Λυκείου», «14. Αποδεικτικό Απόλυσης Ιδιωτικού Ημερησίου Γενικού Λυκείου», «15. Αποδεικτικό Σπουδών Γ’ τάξης Ιδιωτικού Ημερησίου Γενικού Λυκείου», «19. Απολυτήριο Ιδιωτικού Εσπερινού Γενικού Λυκείου», «20. Αποδεικτικό Απόλυσης Ιδιωτικού Εσπερινού Γενικού Λυκείου» και «21. Αποδεικτικό Σπουδών Γ’ τάξης Ιδιωτικού Εσπερινού Γενικού Λυκείου» συνημμένα υποδείγματα, και με υποσημείωση ότι ο βαθμός του μαθήματος αυτού δεν υπολογίζεται κατά την εξαγωγή του Γενικού Μέσου Όρου (Γ.Μ.Ο.) στα υπ’ αρ. 13,14,19 και 20 εκ των ανωτέρω συνημμένων υποδειγμάτων, τα οποία αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα της απόφασης αυτής:  

Κατά τα λοιπά, εξακολουθεί να ισχύει η υπό στοιχεία 66230/Δ2/8-6-2021 (Β’ 2497) υπουργική απόφαση. H απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.  

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 5 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 18/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΕΚΑΒ2210
Τραγικό! Άνδρας πέθανε από ανακοπή επειδή άργησε το ασθενοφόρο λόγω ατυχήματος
Οι κάτοικοι του Καλαμακίου είχαν διαδηλώσει πρόσφατα για τους δρόμους και την γρήγορη πρόσβαση στα οχήματα εκτάκτου ανάγκης
Τραγικό! Άνδρας πέθανε από ανακοπή επειδή άργησε το ασθενοφόρο λόγω ατυχήματος
panelladkes
Πανελλαδικές 2024: Βήμα – βήμα η διαδικασία για την ενημέρωση των αποτελεσμάτων μέσω SMS
Η πλατφόρμα για την καταχώρηση τηλεφώνου προκειμένου να έρθει η ενημέρωση αποτελεσμάτων των πανελλαδικών 2024, θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και την...
Πανελλαδικές 2024: Βήμα – βήμα η διαδικασία για την ενημέρωση των αποτελεσμάτων μέσω SMS
kasselakis-stefanos
Κασσελάκης: «Να στείλουμε τους Κούγιες αυτού του τόπου στο χρονοντούλαπο του Μεσαίωνα»
«Δεν υπάρχει τίποτα «αντρικό» στην παραδοχή του εγκλήματος, όπως προσπάθησε να μας πείσει ο κ. Κούγιας. Δεν υπάρχει τίποτα «αντρικό» στην...
Κασσελάκης: «Να στείλουμε τους Κούγιες αυτού του τόπου στο χρονοντούλαπο του Μεσαίωνα»