Ιδιωτικά ΓΕΛ: Με ΦΕΚ αλλάζουν τα απολυτήρια Λυκείου
Δείτε τα νέα απολυτήρια στα Ιδιωτικά ΓΕΛ

Με απόφαση του υπηρεσιακού υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Χ. Κίττα, αλλάζουν τα απολυτήρια στα Ιδιωτικά Γενικά Λύκεια (ΓΕΛ), ως προς την προσθήκη του μαθήματος της Β’ Ξένης Γλώσσας.

Δείτε τα νέα απολυτήρια στα Ιδιωτικά ΓΕΛ στο ΦΕΚ

Αναλυτικότερα, με την Απόφαση υπ. αριθμ. πρωτ. 62300/N1 του υπηρεσιακού Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κου Χρήστου Κίττα, η οποία δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ Β 3742/8-6-2023, τροποποιείται η υπό στοιχεία 66230/Δ2/ 8-6-2021 Απόφαση της Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων «Καθορισμός του τύπου των τίτλων του Γενικού Λυκείου» (Β’ 2497). 

Η τροποποίηση της Απόφασης έχει να κάνει με νέο τύπο τίτλων Ιδιωτικού Ημερήσιου και Εσπερινού Γενικού Λυκείου, ως προς την προσθήκη του μαθήματος της Β’ Ξένης Γλώσσας, και με υποσημείωση ότι ο βαθμός του μαθήματος αυτού δεν υπολογίζεται κατά την εξαγωγή του Γενικού Μέσου Όρου (Γ.Μ.Ο.).

Αναλυτικά

Ακολουθεί η υπ. αριθμ. πρωτ. 62300/N1 Απόφαση στο ΦΕΚ Β 3742/8-6-2023 

Αριθμ. 62300/N1 

Τροποποίηση της υπό στοιχεία 66230/Δ2/ 8-6-2021 απόφασης της Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων «Καθορισμός του τύπου των τίτλων του Γενικού Λυκείου» (Β’ 2497).  

O ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Έχοντας υπόψη:………………………………. …………………..αποφασίζουμε: 

Τροποποιούμε την υπό στοιχεία 66230/Δ2/8-6-2021 απόφαση της Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων «Καθορισμός του τύπου των τίτλων του Γενικού Λυκείου», ως προς την προσθήκη του μαθήματος της Β’ Ξένης Γλώσσας, στα υπ’ αρ. «13. Απολυτήριο Ιδιωτικού Ημερησίου Γενικού Λυκείου», «14. Αποδεικτικό Απόλυσης Ιδιωτικού Ημερησίου Γενικού Λυκείου», «15. Αποδεικτικό Σπουδών Γ’ τάξης Ιδιωτικού Ημερησίου Γενικού Λυκείου», «19. Απολυτήριο Ιδιωτικού Εσπερινού Γενικού Λυκείου», «20. Αποδεικτικό Απόλυσης Ιδιωτικού Εσπερινού Γενικού Λυκείου» και «21. Αποδεικτικό Σπουδών Γ’ τάξης Ιδιωτικού Εσπερινού Γενικού Λυκείου» συνημμένα υποδείγματα, και με υποσημείωση ότι ο βαθμός του μαθήματος αυτού δεν υπολογίζεται κατά την εξαγωγή του Γενικού Μέσου Όρου (Γ.Μ.Ο.) στα υπ’ αρ. 13,14,19 και 20 εκ των ανωτέρω συνημμένων υποδειγμάτων, τα οποία αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα της απόφασης αυτής:  

Κατά τα λοιπά, εξακολουθεί να ισχύει η υπό στοιχεία 66230/Δ2/8-6-2021 (Β’ 2497) υπουργική απόφαση. H απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.  

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το σεμινάριο Ειδικής Αγωγής με το χαμηλότερο κόστος από ΑΕΙ - ΜΟΝΟ 50 ευρώ εγγραφή έως 4-10

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΣΕΠ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ: Ύλη, Προετοιμασία, Ειδικότητες, παλιά θέματα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ για ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ - με μόνο 65 ευρώ εγγραφή

Παν.Πατρών: ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ στα ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής μέσω alfavita.gr

Προκηρύξεις ΑΣΕΠ: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ

σχετικά άρθρα

σχολειο ζωγράφου
Προς υπουργείο Παιδείας: Στο Νηπιαγωγείο που στεγάζεται σε πολυκατοικία θα στείλετε διαδραστικό πίνακα;
Στις φωτογραφίες κάτω βλέπετε το απίστευτο κι όμως αληθινό: Η άσπρη είναι η πόρτα της πολυκατοικίας και οι πόρτες αριστερά και δεξιά είναι οι δύο...
Προς υπουργείο Παιδείας: Στο Νηπιαγωγείο που στεγάζεται σε πολυκατοικία θα στείλετε διαδραστικό πίνακα;
δασκαλος
«Είστε το χειρότερο τμήμα»! Δάσκαλος εξηγεί γιατί οι εκπαιδευτικοί μιλούν έτσι στους μαθητές τους
«Η δουλειά μας είναι να διδάσκουμε τους μαθητές που έχουμε. Όχι εκείνους που θα θέλαμε να έχουμε. Ούτε εκείνους που κάποτε είχαμε. Μόνο αυτούς που...
«Είστε το χειρότερο τμήμα»! Δάσκαλος εξηγεί γιατί οι εκπαιδευτικοί μιλούν έτσι στους μαθητές τους