φιλης - τζουφη
Αναφορά του Νίκου Φίλη και της Μερόπης Τζούφη για την παράσταση διαμαρτυρίας την 31η Μαρτίου έξω από το ΥΠΑΙΘ και τη σύσταση οργανικών θέσεων

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νίκος Φίλης και Μερόπη Τζούφη κατέθεσαν αναφορά προς την υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων το Δελτίο Τύπου του Πανελλήνιου Επιστημονικού Συλλόγου Θεατρολόγων (Π.Ε.ΣΥ.Θ.).

Στο Δελτίο Τύπου το Π.Ε.ΣΥ.Θ. αναφέρεται στο βασικό αίτημα για σύσταση οργανικών θέσεων, αλλά και στην παράσταση διαμαρτυρίας που έλαβε χώρα, την 31.3.2023 έξω από το υπουργείο Παιδείας, μετά κάλεσμά του και με τη συμπόρευση της Ένωσης Εκπαιδευτικών Εικαστικών Μαθημάτων, του Εικαστικού Επιμελητηρίου και του Συντονιστικού Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών ΠΕ11 & ΠΕ11.01 Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης, καθώς και με την υποστήριξη πλήθους συλλόγων εκπαιδευτικών.

Aναλυτικά το κείμενο Αναφοράς

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Ηλεία: Νεκρός ο 13χρονος μαθητής που οδηγούσε πατίνι και συγκρούστηκε με αυτοκίνητο

ΑΣΕΠ 1ΕΑ/2025 και 4ΕΑ/2025: Οι οριστικοί πίνακες εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Άδωνις Γεωργιάδης
Σκληρή απάντηση διευθυντή του ΕΣΥ στον Άδωνι Γεωργιάδη: «Θράσος απύθμενο, οι 5 συνεχόμενες εφημερίες είναι παράνομες»
Η ανάρτηση-καταπέλτης καρδιολόγου κατά Γεωργιάδη για τις συνθήκες γαλέρας στα νοσοκομεία
Σκληρή απάντηση διευθυντή του ΕΣΥ στον Άδωνι Γεωργιάδη: «Θράσος απύθμενο, οι 5 συνεχόμενες εφημερίες είναι παράνομες»