Μέχρι τις 10 Μαρτίου 2023

Παράταση για την ολοκλήρωση της Α' φάσης των Πανελλήνιων Αγώνων ΓΕ.Λ. & ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας – Κύπρου έδωσε σήμερα το Υπουργέιο Παιδείας, λόγω «αντικειμενικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν ορισμένες από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης»

Σύμφωνα με την εγκύκλιο, παρατείνεται η προθεσμία για την ολοκλήρωση της διεξαγωγής των σχολικών αγώνων Α΄ Φάσης έως την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023. Για την ημερομηνία εναρξης της Α' φάσης θα ακολουθήσει άλλη εγκύκλιος

Η εγκύκλιος

Σε συνέχεια της υπό στοιχεία 145674/Δ5/23.11.2022 (ΑΔΑ: ΩΧΦΑ46ΜΤΛΗ-1ΑΨ) απόφασης της Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων με θέμα: «Προκήρυξη Πανελλήνιων Αγώνων ΓΕ.Λ. & ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας – Κύπρου και άλλων σχολικών Αθλητικών δραστηριοτήτων σχολικού έτους 2022-2023», καθώς και της με αρ. πρωτ.:150409/Δ5/5.12.2022 εγκυκλίου της Διεύθυνσης Φυσικής Αγωγής με θέμα «Ενημέρωση για τους Πανελλήνιους Αγώνες ΓΕ.Λ & ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας και Κύπρου σχολικού έτους 2022-2023», σας ενημερώνουμε ότι, λόγω αντικειμενικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν ορισμένες από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, παρατείνεται η προθεσμία για την ολοκλήρωση της διεξαγωγής των σχολικών αγώνων Α΄ Φάσης έως την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023.

Σε ό,τι αφορά (α) την έναρξη της Α΄ Φάσης των αγωνισμάτων του κλασικού αθλητισμού, (β) τους Πανελλήνιους αγώνες των άλλων Ολυμπιακών αθλημάτων που συνδιοργανώνονται με τις οικείες Αθλητικές Ομοσπονδίες, (γ) το χρονοδιάγραμμα και την κλήρωση για τα ταμπλό της Β΄ και Γ΄ Φάσης, (δ) τις διοργανώτριες Ο.Ε.Σ.Α.Δ. που πρόκειται να αναλάβουν τη διοργάνωση και διεξαγωγή της τελική φάσης των αγώνων στα Ομαδικά και Ατομικά Αθλήματα και (δ) τη συμμετοχή της χώρας στα Παγκόσμια Σχολικά Πρωταθλήματα, θα αποσταλεί νεότερη ενημερωτική εγκύκλιος.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Διαγωνισμός για 311 θέσεις στα Δικαστήρια: ΟΛΗ Η ΥΛΗ ΕΔΩ

Προκηρύξεις Εκπαιδευτικών: Προλάβετε 11 μόρια ΠΡΙΝ τις ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ  ΑΙΤΗΣΕΙΣ στον ΟΠΣΥΔ

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής του Παν.Πατρών με μόνο 12 ευρώ το μήνα

Παν.Πατρών: Υποτροφίες σε Μεταπτυχιακά Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής - Αιτήσεις μέσω alfavita.gr

ΑΣΕΠ - Προλάβετε προκηρύξεις: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ

Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 100 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Νέα διεθνής αναγνώριση του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών για το 2023
Η νέα αυτή διάκριση αντανακλά το υψηλό επίπεδο ποιότητας του διδακτικού προσωπικού, των προγραμμάτων σπουδών, της έρευνας που παράγεται, αλλά και του...
Νέα διεθνής αναγνώριση του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών για το 2023