ΔΙΕΚ
Οι δαπάνες για την κάλυψη πάγιων λειτουργικών αναγκών ανά Δ.Ι.Ε.Κ. και Σ.Δ.Ε. δύναται να χρηματοδοτούνται από εθνικούς ή ενωσιακούς πόρους

Με σημερινή απόφαση της κ.Κεραμέως, γίνεται ο καθορισμός κατηγοριών δαπανών και ανώτατου ετήσιου ορίου δαπανών κατά κατηγορία και κατά Δ.Ι.Ε.Κ. και Σ.Δ.Ε. για την κάλυψη πάγιων λειτουργικών αναγκών των Δ.Ι.Ε.Κ. και των Σ.Δ.Ε. από το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.

Σύμφωνα με την απόφαση, η οποία περιλαμβάνει πίνακα με την κατανομή τoυ ανώτατου ορίου δαπανών ανά δομή,  όμοιες ή ομοειδείς δαπάνες για την κάλυψη πάγιων λειτουργικών αναγκών των Δημοσίων Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ι.Ε.Κ.) και των Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Δ.Ε.) δύνανται να εγγράφονται σε ξεχωριστές κατά Δ.Ι.Ε.Κ. και Σ.Δ.Ε. πιστώσεις στον εγκεκριμένο προϋπολογισμό του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης (Ι.ΝΕ. ΔΙ.ΒΙ.Μ.) και να εκτελούνται αυτοτελώς, εφόσον αφορούν σε διαφορετικά Δ.Ι.Ε.Κ. και Σ.Δ.Ε., αντιστοίχως.

Ο καθορισμός των κατηγοριών των όμοιων και ομοειδών δαπανών για την κάλυψη πάγιων λειτουργικών αναγκών κατά Δ.Ι.Ε.Κ. και Σ.Δ.Ε., καθώς και των ανώτατων ορίων δαπανών κατά κατηγορία δαπάνης και κατά Δ.Ι.Ε.Κ. και Σ.Δ.Ε. περιλαμβάνονται στους Πίνακες (α) και (β) του Παραρτήματος 1 που αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της παρούσας απόφασης.

Οι δαπάνες για την κάλυψη πάγιων λειτουργικών αναγκών ανά Δ.Ι.Ε.Κ. και Σ.Δ.Ε., οι οποίες δύναται να χρηματοδοτούνται από εθνικούς ή ενωσιακούς πόρους, θα πραγματοποιούνται σύμφωνα με τις διαδικασίες του ν. 4270/2014 (Α΄ 143), περί δημοσίου λογιστικού, ο οποίος εφαρμόζεται αναλογικά και του ν. 4412/2016 (Α΄ 147), περί δημοσίων συμβάσεων, προμηθειών και υπηρεσιών.

Δείτε τον πίνακα με την κατανομή ποσών ανά ΔΙΕΚ και ΣΔΕ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

To 1o Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Ειδικής Αγωγής με ECTS και 50Є εγγραφή - Αιτήσεις έως 30-11

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Πιστοποίηση Αγγλικών σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

Πιστοποίηση Υπολογιστών σε 2 ημέρες μόνο 95 ευρώ για προκηρύξεις ΑΣΕΠ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

Αλέξης Τσίπρας
Τι μήνυμα έστειλε η παρουσία Τσίπρα στην Κ.Ο. και η νέα αμφισβήτηση από Κασσελάκη

Το υπουργείο Eξωτερικών επισκέπτεται σήμερα στις 10 το πρωί ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης όπου θα τον υποδεχτεί...

Τι μήνυμα έστειλε η παρουσία Τσίπρα στην Κ.Ο. και η νέα αμφισβήτηση από Κασσελάκη
φωτιά
Μεγάλη φωτιά σε διαμέρισμα στο Βύρωνα – Στο σημείο ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής
Στην πολυκατοικία που ξέσπασε η φωτιά στον Βύρωνα επιχειρούν 15 άνδρες της Πυροσβεστικής με 5 οχήματα
Μεγάλη φωτιά σε διαμέρισμα στο Βύρωνα – Στο σημείο ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής