Φωτιά τώρα στο Πάρκο Γουδί - Συναγερμός και στο παλιό κτίριο του Μπάντμιντον - Ήχησε το 112

Εκπαίδευση 0

Επείγουσα έκκληση για μαθητή-Χρειάζεται 35.000 για να χειρουργηθεί

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Ηρακλείου απευθύνει επείγουσα έκκληση βοηθείας σε όποιον μπορεί να συνδράμει ώστε να συγκεντρωθούν τα χρήματα

Επείγουσα έκκληση βοηθείας για μαθητή που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα απευθύνει ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τους γονείς του σχολείου, τα έξοδα είναι υπέρογκα για την οικογένεια που δίνει αγώνα για να χειρουργηθεί το παιδί της, με το ποσό που απαιτείται να ξεπερνά τα 35.000 ευρώ.

Σε συνεργασία με τη Διεύθυνση του σχολείου, ο σύλλογος γονέων καλεί όποιον και όποια μπορεί να συνδράμει σε αυτή την προσπάθεια να προσέρχεται την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 08:00-14:00 στο χώρο του σχολείου.

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Τηλέφωνα  Επικοινωνίας : 

6906697618, 6947555413

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Η μεγάλη συνέντευξη της Σοφίας Ζαχαράκη στο alfavita.gr: Αναπληρωτές, μισθοί, Πανελλαδικές και νέο Λύκειο (Vidcast)

Μπράβο Αθερίδη σε Χρυσοχοΐδη για Marfin: «Κατουρήθηκα στα γέλια με το ελληνικό FBI – Σήμερα τα παίρνω όλα πίσω»

Τα σχολεία που προσφέρουν επιπλέον μόρια στους εκπαιδευτικούς – Τι ισχύει

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση