Εγγραφο με όλες τις διορθώσεις

Τις διορθώσεις που έγιναν σε πέντε (5) συνολικά τίτλους διδακτικών βιβλίων εκδόσεως του Ι.Τ.Υ.Ε. «ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ» που διανέμονται στους μαθητές των ΕΠΑ.Λ. κατά το τρέχον σχολικό έτος 2022-2023, κωδικοποίησε η Διεύθυνση Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας.

Σε ποια βιβλία έγιναν οι διορθώσεις

Α) Διδακτικό βιβλίο με τίτλο Υγιεινή-Μικροβιολογία» (ISBN: 978-960-06-5137-9), των συγγραφέων Θάνου Ν., Νικολοπούλου-Ντέρου Ε. και Τσιγάρα Ε., με το οποίο καλύπτονται οι διδακτικές ανάγκες του πανελλαδικώς εξεταζόμενου μαθήματος ειδικότητας «Υγιεινή» όλων των Ειδικοτήτων της Γ΄ Τάξης του Τομέα ΥγείαςΠρόνοιας-Ευεξίας των ΕΠΑ.Λ. 

Β) Διδακτικό βιβλίο με τίτλο «Συνταγολόγια-Νομοθεσία – Βιβλία Φαρμακείου» (ISBN:978-960-06- 5153-9), της συγγραφέως Μπελτέ Ο.-Α., με το οποίο καλύπτονται οι διδακτικές ανάγκες του εξεταζόμενου μέσω της Τράπεζας Θεμάτων Διαβαθμισμένης Δυσκολίας (ΤΘΔΔ) μαθήματος ειδικότητας «Συνταγολόγια-Νομοθεσία – Βιβλία Φαρμακείου» της Ειδικότητας «Βοηθός Φαρμακείου» της Γ΄ Τάξης του Τομέα Υγείας-ΠρόνοιαςΕυεξίας των ΕΠΑ.Λ

Γ) Διδακτικό βιβλίο με τίτλο «Χημεία και Ζωντανοί Οργανισμοί» (ISBN 978-960-06-5206-2), των συγγραφέων Γράψα Ι. και Πάγκαλου Σ., με το οποίο καλύπτονται οι διδακτικές ανάγκες του μη-εξεταζόμενου μαθήματος Γενικής Παιδείας «Χημεία» της Γ’ Τάξης των Ημερησίων ΕΠΑ.Λ.

Δ) Διδακτικό βιβλίο με τίτλο «Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων» (ISBN 978-960-06- 2983-5), των συγγραφέων Βαξεβανίδου Μ. & Ρεκλείτη Π., με το οποίο καλύπτονται οι διδακτικές ανάγκες του πανελλαδικώς εξεταζόμενου μαθήματος ειδικότητας «Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης» όλων των Ειδικοτήτων της Γ΄ Τάξης του Τομέα «Διοίκησης και Οικονομίας» των ΕΠΑ.Λ.

Ε) Διδακτικό βιβλίο με τίτλο «Τουριστική Γεωγραφία» (ISBN: 978-960-06- 5121-8), των συγγραφέων Τερκενλή Θ., Μεταξίδη Ν. και Ραφτοπούλου Π., με το οποίο καλύπτονται οι διδακτικές ανάγκες του μη-εξεταζόμενου μαθήματος ειδικότητας «Γεωγραφία Τουρισμού» της Ειδικότητας «Υπάλληλος Τουριστικών Επιχειρήσεων» της Γ΄ Τάξης του Τομέα Υγείας-Πρόνοιας-Ευεξίας των ΕΠΑ.Λ

Δείτε το έγγραφο με όλες τις διορθώσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΠΙΣΗΜΟ: Κλειστά σχολεία την Τετάρτη στην Αττική (Η ΛΙΣΤΑ)

Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Αποκτήστε όλη την ύλη μαζι με εξπρες προετοιμασία μόνο 200 ευρώ

ΝΕΟ ΕΚΤΑΚΤΟ 400 ευρώ επίδομα σε 150000 εργαζόμενους - Αιτήσεις ΕΔΩ

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής του Παν.Πατρών με μόνο 20 ευρώ το μήνα

Παν.Πατρών: Υποτροφίες σε Μεταπτυχιακά Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής - Αιτήσεις μέσω alfavita.gr

ΑΣΕΠ - Προλάβετε προκηρύξεις: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ

Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 100 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

οπαδοί
Η αιματοβαμμένη Θύρα 7
Σαν σήμερα, το 1981, θα πεθάνουν 21 νέα παιδιά πανηγυρίζοντας για την ομάδα τους και δικαιοσύνη δεν θα αποδοθεί ποτέ
Η αιματοβαμμένη Θύρα 7