ΑΣΕΠ
Νέα ενημέρωση για την έκδοση της προκήρυξης για τον Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ

Σύμφωνα με πληροφορίες του Proson.gr, του μεγαλύτερου εργασιακού site στην Ελλάδα, η προκήρυξη του Πανελλήνιου Γραπτού Διαγωνισμού ΑΣΕΠ θα βγει το πρώτο 15νθήμερο του Νοεμβρίου.

Οι γραπτές πανελλήνιες εξετάσεις για να συγκροτηθεί η "δεξαμενή γίγαντας" θα γίνουν το Μάρτιο του 2023. Όπως έχουμε ξανά πει ο Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός δεν αφορά το σύστημα προσλήψεων των εκπαιδευτικών όπου τρέχει με αυτό το προσοντολόγιο (Δείτε εδώ)

Η υπηρεσία και οι υπάλληλοι του ΑΣΕΠ, εργάζονται πυρετωδώς και καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για να βγει η προκήρυξη στην ώρα της και σωστά!

3 με 4 Μήνες έως το Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό του Μαρτίου

Εάν βγει εκτός απροόπτου μέχρι το πρώτο 15νθήμερο του Νοεμβρίου τότε οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν 3 με 4 μήνες το πολύ για να προετοιμαστούν για το Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ

Οι ενότητες που θα εξεταστούν οι υποψήφιοι θα είναι:

  • Γλωσσικός Συλλογισμός
  • Αριθμητικός Συλλογισμό
  • Εργασιακή αποτελεσματικότητα
  • Γενικές Γνώσεις

Πότε πρέπει να ξεκινήσετε την προετοιμασία για να προλάβετε τον Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ

Για να είστε πλήρως προετοιμασμένοι έχοντας κάνει και τεστ πάνω στις ενότητες αλλά και σενάρια εργασιακής αποτελεσματικότητας θα πρέπει εντός του Οκτωβρίου να ξεκινήσετε την προετοιμασία

Ο κορυφαίος φορέας στην Ελλάδα προετοιμασίας και μοριοδότησης ενηλίκων για ΑΣΕΠ, προκηρύξεις, διορισμούς είναι το GoLearn που κάθε χρόνο προετοιμάζει 40.000 ενήλικες που θέλουν να διορισθούν στο δημόσιο!

Η εξ αποστάσεως και ασύγχρονη προετοιμασία ξεκινάει στις 10 Οκτωβρίου και λόγω τεράστιας ζήτησης κάθε δευτέρα δημιουργείται νέο τμήμα!

Δείτε εδώ αναλυτικά και κάντε εκδήλωση ενδιαφέροντος

Η "δεξαμενή" εκτοξεύει το ενδιαφέρον και για τον Διαγωνισμό και για την προετοιμασία καθώς μιλάμε για χιλιάδες θέσεις στο δημόσιο

Μόνιμοι Διορισμοί στο Δημόσιο ή τώρα μετά από δύο χρόνια! Αυτό ηχεί στα αυτιά δεκάδων χιλιάδων πολιτών καθώς ο Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ έρχεται τον Μάρτιο!

Μάλιστα οι επίσημες δηλώσεις Βορίδη περί "δεξαμενής" και η τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή δείχνει πως προκρίνεται το σχέδιο για έναν Πανελλήνιο Διαγωνισμό ΑΣΕΠ που θα αφορά όλο το δημόσιο και όχι μόνο συγκεκριμένες χιλιάδες θέσεις.

Η εξέλιξη αυτή έχει φέρει τα πάνω κάτω σε όσους σκόπευαν να μπουν σε κάποια θέση στο δημόσιο σε όλη την Ελλάδα!

Όλα τα Πτυχία Πανεπιστημίων (Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι.) θα γίνονται δεκτά στον Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ

Στην πραγματικότητα στο Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ θα μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι απόφοιτοι Δημόσιων Πανεπιστημίων (Α.Ε.Ι. και πρώην Τ.Ε.Ι.) και αυτό σηματοδοτεί και τεράστιο αριθμό των συμμετεχόντων

Για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί στο Διαγωνισμό Τεστ εργασιακής αποτελεσματικότητας

Στο Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ θα εξεταστείτε στην εργασιακή αποτελεσματικότητα μέσω εξειδικευμένου τεστ και σεναρίου που θα κληθεί ο υποψήφιος να λύσει!

Τεστ Εργασιακής αποτελεσματικότητας με βάση σενάρια θα βρείτε στο κορυφαίο φροντιστήριο ΑΣΕΠ, την goLearn στην Ελλάδα που επιλέγουν για την προετοιμασία τους κάθε χρόνο 40.000 ενήλικες που θέλουν να διορισθούν για το δημόσιο και για προκηρύξεις.

Τα τεστ αυτά θα τα βρείτε στην εξ αποστάσεως προετοιμασία του GoLearn που διαρκεί έως τις πανελλαδικές εξετάσεις ΑΣΕΠ που θα γίνουν το Μάρτιο μαζί με το κορυφαίο εκπαιδευτικό υλικό ανά ενότητα που θα εξεταστείτε και άλλα online τεστ

Δείτε εδώ την προετοιμασία με τα εξειδικευμένα τεστ αποτελεσματικότητας

goLearn
Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

5125 διορισμοί μέσω Γραπτού Διαγωνισμού ΑΣΕΠ: Η κορυφαία online προετοιμασία με τη χαμηλότερη τιμή στην Ελλάδα

Ανοικτές οι αιτήσεις για το Πανελλήνιο Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ - ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΔΗΓΙΕΣ

ΑΣΕΠ: Αυτό είναι το πιο ΕΥΚΟΛΟ online Lower & Proficiency - Πάρτε το μέσα σε 2 ημέρες -Μόνο 111 ευρώ!

ΑΣΕΠ: Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ELIC μόνο με 100 ευρώ για μόρια σε ΑΣΕΠ, ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ,ΠΜΣ - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα