σχολείο έξωση
Μαθητές και εκπαιδευτικοί αδυνατούν να εισέλθουν στον χώρο, ενώ λύση για το πρόβλημα δεν έχει ακόμα δοθεί.

Κλειστό βρήκαν το πρωί το 9ο Δημοτικό στο Αιγάλεω εκπαιδευτικοί, μαθητές και γονείς! Στην πραγματικότητα είχε γίνει έξωση του σχολείου από το συγκεκριμένο κτίριο.

Μιλώντας σε εκπομπή του ΑΝΤ1 ένας από τους γονείς ανέφερε πως «ήρθαν δικαστικοί επιμελητές το πρωί και έκλεισαν το σχολείο, έβαλαν λουκέτο και έτσι 90 παιδιά έμειναν χωρίς σχολείο».

Η έξωση

«Το σχολείο ανήκει στους κληρονόμους της οικογένειας Ζαμπέτα, είναι νοικοκυρεμένο εδώ και 40 χρόνια. Υπάρχει δικαστική διαμάχη από το 2020 και υπάρχει δικαστική απόφαση για έξωση», είπε ο γονέας, μιλώντας στον Γιώργο Παπαδάκη και στη Μαρία Αναστασοπούλου.

Εκπρόσωπος των εκπαιδευτικών της περιοχής, είπε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» πως «δεν υπάρχει καμία απόφαση για το που θα πάνε τα παιδιά. Είχε σχεδιαστεί να πάνε σε ένα γειτονικό σχολείο, όπου όμως τα παιδιά δεν χωράνε σε αυτό, καθώς είναι μικρό».

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΟΠΥΥ: Πώς θα πάρετε το «άγνωστο» επίδομα των 900 ευρώ

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ελευθεριάδης
Τέμπη – Καταγγελία Ελευθεριάδη: «Αστυνομικοί με απείλησαν ενώ γνώριζαν ποιος είμαι»
Ο γιος θύματος καταγγέλλει προσαγωγή και μιλά για την αδιανόητη τραγωδία που στοίχισε τη ζωή της μητέρας του
Τέμπη – Καταγγελία Ελευθεριάδη: «Αστυνομικοί με απείλησαν ενώ γνώριζαν ποιος είμαι»
AEGEAN
AEGEAN: Ακυρώσεις πτήσεων προς Ισραήλ, Λίβανο, Ιράκ και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
Η αεροπορική εταιρεία αναστέλλει προσωρινά δρομολόγια λόγω των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή – Δυνατότητα αλλαγής ή επιστροφής χωρίς χρέωση
AEGEAN: Ακυρώσεις πτήσεων προς Ισραήλ, Λίβανο, Ιράκ και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα