σχολείο έξωση
Μαθητές και εκπαιδευτικοί αδυνατούν να εισέλθουν στον χώρο, ενώ λύση για το πρόβλημα δεν έχει ακόμα δοθεί.

Κλειστό βρήκαν το πρωί το 9ο Δημοτικό στο Αιγάλεω εκπαιδευτικοί, μαθητές και γονείς! Στην πραγματικότητα είχε γίνει έξωση του σχολείου από το συγκεκριμένο κτίριο.

Μιλώντας σε εκπομπή του ΑΝΤ1 ένας από τους γονείς ανέφερε πως «ήρθαν δικαστικοί επιμελητές το πρωί και έκλεισαν το σχολείο, έβαλαν λουκέτο και έτσι 90 παιδιά έμειναν χωρίς σχολείο».

Η έξωση

«Το σχολείο ανήκει στους κληρονόμους της οικογένειας Ζαμπέτα, είναι νοικοκυρεμένο εδώ και 40 χρόνια. Υπάρχει δικαστική διαμάχη από το 2020 και υπάρχει δικαστική απόφαση για έξωση», είπε ο γονέας, μιλώντας στον Γιώργο Παπαδάκη και στη Μαρία Αναστασοπούλου.

Εκπρόσωπος των εκπαιδευτικών της περιοχής, είπε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» πως «δεν υπάρχει καμία απόφαση για το που θα πάνε τα παιδιά. Είχε σχεδιαστεί να πάνε σε ένα γειτονικό σχολείο, όπου όμως τα παιδιά δεν χωράνε σε αυτό, καθώς είναι μικρό».

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/8

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

δασκάλα
Πρότυπα-Πειραματικά σχολεία: Παράταση θητείας εκπαιδευτικών που δεν θα αξιολογηθούν ως 31 Αυγούστου 2026
Συνέπειες μη Αξιολόγησης ή μη θετικής έκβασης για εκπαιδευτικούς
Πρότυπα-Πειραματικά σχολεία: Παράταση θητείας εκπαιδευτικών που δεν θα αξιολογηθούν ως 31 Αυγούστου 2026