Thumbnail
Για τη Β και τη Γ τάξη

Μετά από σχετική εισήγηση του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (πράξη 45/25-08-2022 του Δ.Σ) το ΥΠΑΙΘ  διαβίβασε στα σχολεία αρχεία με τις οδηγίες για τη διδασκαλία του μαθήματος της Χημείας των Ημερησίων και των Εσπερινών Γυμνασίων για το σχολικό έτος 2022-2023.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΧΗΜΕΙΑΣ Β’ ΤΑΞΗΣ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2022-2023

ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΧΗΜΕΙΑΣ Γ’ ΤΑΞΗΣ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2022-2023

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Έρχεται «βαρύς» καύσωνας στην Αττική: Πάνω από 42°C τις επόμενες ημέρες

750 ευρώ  σε 170.000 πολίτες - Πάρτε τα με μια μόνο αίτηση και όλα εξα αποστάσεως μέσω golearn

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/76

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

σαλάτα
Φακόρυζο με πίκλες κρεμμυδιού & καβουρδισμένο αμύγδαλο – Η σαλάτα που (επιτέλους) δε θα σε κουράσει
Είναι μια σαλάτα-γεύμα που συνδυάζει φυτικές πρωτεΐνες, φυτικές ίνες, καλά λιπαρά και πολύ γεύση – μια εξαιρετική επιλογή για χορτοφάγους, για όσους...
Φακόρυζο με πίκλες κρεμμυδιού & καβουρδισμένο αμύγδαλο – Η σαλάτα που (επιτέλους) δε θα σε κουράσει
idiki agogi
Ειδική Αγωγή: Ανοίγουν νέοι πίνακες εκπαιδευτικών τον Ιούλιο - Ποιους κλάδους εκπαιδευτικών θα αφορά
Μέσα στον Ιούλιο η προκήρυξη θα σταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και μέσα στον ίδιο μήνα θα εκδοθεί το σχετικό ΦΕΚ και θα ξεκινήσουν οι...
Ειδική Αγωγή: Ανοίγουν νέοι πίνακες εκπαιδευτικών τον Ιούλιο - Ποιους κλάδους εκπαιδευτικών θα αφορά
κεμ
Κεμπάπ κοτόπουλου: Ελαφριά, πεντανόστιμη και πρωτεϊνούχα εκδοχή του αγαπημένου πιάτου
Με βάση τον κιμά κοτόπουλου, πλούσια μυρωδικά και λιγότερα λιπαρά, αυτό το πιάτο συνδυάζει μοναδική γεύση με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη
Κεμπάπ κοτόπουλου: Ελαφριά, πεντανόστιμη και πρωτεϊνούχα εκδοχή του αγαπημένου πιάτου