nourmoxamanti_baigi
Τον αριστούχο πρόσφυγα από το Ιράν συνεχάρη η Νίκη Κεραμέως

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, με τον αριστούχο υποψήφιο Κούρο Ντουρμοχαμαντί Μπαγκί, πρόσφυγα από το Ιράν, καθώς και με τον διευθυντή του σχολείου του στη Λέσβο.

Όπως αναφέρουν πηγές του υπουργείου στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η κ. Κεραμέως αφού συνεχάρη τον μαθητή, του ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία. Τόνισε, επίσης, πως το υπουργείο Παιδείας στηρίζει τις προσπάθειες όλων των μαθητών, προσπαθώντας να προσφέρει ένα καλύτερο σχολείο και ένα καλύτερο πανεπιστήμιο.

Κατά τη συνομιλία της με τον διευθυντή του σχολείου, η υπουργός Παιδείας του ζήτησε να μεταφέρει τα συγχαρητήρια και στους εκπαιδευτικούς του σχολείου. Παράλληλα, συζήτησαν για το πώς κύλησε η νέα χρονιά για το σχολείο, καθότι το συγκεκριμένο είναι από τα πρώτα πρότυπα ΕΠΑΛ που δημιουργήθηκε πέρσι.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Black Friday σε μοριοδοτούμενα σεμινάρια και Πιστοποιήσεις Ξένων Γλωσσών για έξτρα 20 μόρια

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μαρινης
Σπύρος Μαρίνης (Πρόεδρος της ΔΟΕ) στο alfavita.gr: «Η αξιολόγηση διαλύει τη δημόσια παιδεία - Υποχρηματοδότηση και ελλείψεις οδηγούν σε αποδόμηση του σχολείου»
Συνέντευξη Προέδρου ΔΟΕ στο alfavita.gr για την αξιολόγηση, την υπόχρηματοδότηση, τις διώξεις εκπαιδευτικών και την εμπορευματοποίηση της εκπαίδευσης
Σπύρος Μαρίνης (Πρόεδρος της ΔΟΕ) στο alfavita.gr: «Η αξιολόγηση διαλύει τη δημόσια παιδεία - Υποχρηματοδότηση και ελλείψεις οδηγούν σε αποδόμηση του σχολείου»
daskala
Ιδιωτικά σχολεία: Σκάνδαλο με τις παραιτήσεις - Απλήρωτη εργασία σε χιλιάδες εκπαιδευτικούς
Το «κόλπο» των ιδιωτικών σχολείων για μείωση κόστους - Πώς εκβιάζουν τους εκπαιδευτικούς να δουλεύουν «τζάμπα»
Ιδιωτικά σχολεία: Σκάνδαλο με τις παραιτήσεις - Απλήρωτη εργασία σε χιλιάδες εκπαιδευτικούς
ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ
Η ήσυχη «επέκταση» των ελληνικών ΑΕΙ στη Μέση Ανατολή: Γιατί η Ιορδανία βλέπει την Ελλάδα ως φυσικό σύμμαχο στην εκπαίδευση
Δεν είναι τυχαίο ότι ο λόφος με τα ερείπια της ελληνιστικής περιόδου στην καρδιά της ιορδανικής πρωτεύουσας φέρει ακόμη το όνομα Φιλαδέλφεια
Η ήσυχη «επέκταση» των ελληνικών ΑΕΙ στη Μέση Ανατολή: Γιατί η Ιορδανία βλέπει την Ελλάδα ως φυσικό σύμμαχο στην εκπαίδευση