Χανιά: Μητέρα δήλωσε την εξαφάνιση της 9χρονης κόρης της -Τελικά την είχε πάρει η... γιαγιά της
Η μητέρα πήγε στο σχολείο να παραλάβει το παιδί της αλλά έντρομη διαπίστωσε ότι το παιδί… έλειπε

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη χθες στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, χθες τελευταία μέρα για τα Δημοτικά σχολεία πριν τις καλοκαιρινές διακοπές η μητέρα πήγε στο σχολείο να παραλάβει το παιδί της μαζί με τον έλεγχο αλλά έντρομη διαπίστωσε ότι το παιδί… έλειπε.

Άμεσα, σύμφωνα με ασφαλείς πηγές, η μητέρα της 9χρονης μαθήτριας μετέβη σε Αστυνομικό Τμήμα Χανίων για να δηλώσει ανήσυχη την εξαφάνιση της κόρης της από το σχολείο.

Εκεί οι αστυνομικοί υπέβαλλαν στην μητέρα όλες τις ερωτήσεις που προβλέπει η διαδικασία, μεταξύ των οποίων και εάν έχει επικοινωνήσει με οικεία της πρόσωπα μήπως κάποιος άλλος παρέλαβε την 9χρονη από το σχολείο.

Η μητέρα ακολουθώντας τις υποδείξεις των αστυνομικών έκανε μερικά τηλεφωνήματα και με ανακούφιση διαπίστωσε ότι την μικρή την είχε παραλάβει τελικά η γιαγιά της από το σχολείο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 17/10

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μολυβια
Επιστολή–κραυγή από τη Βολισσό: «41 ώρες χωρίς καθηγητές – δεν θα γίνουμε μαθητές δεύτερης ταχύτητας»
Επιστολή-καμπανάκι προς την υπουργό Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη, από την Επιτροπή Υπεράσπισης Αμανής
Επιστολή–κραυγή από τη Βολισσό: «41 ώρες χωρίς καθηγητές – δεν θα γίνουμε μαθητές δεύτερης ταχύτητας»
apple-books_foto_education.jpg
Εκπαιδευτικοί Ανατ. Αττικής: «Αυταρχισμός και απαξίωση από τον Διευθυντή Εκπαίδευσης»
Αντιπαράθεση στα σχολεία της Αν. Αττικής: «Πρωτοφανής απαξίωση των σωματείων» καταγγέλλει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών
Εκπαιδευτικοί Ανατ. Αττικής: «Αυταρχισμός και απαξίωση από τον Διευθυντή Εκπαίδευσης»