Αμοιβαίες μεταθέσεις εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης έτους 2022-Ονόματα
Αναλυτικά τα ονόματα των εκπαιδευτικών

Δημοσιεύθηκε η απόφαση του υπουργείου Παιδείας αναφορικά με τις αμοιβαίες μεταθέσεις εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης έτους 2022.

Ειδικότερα, το υπουργείο προχωρά στις εξής αμοιβαίες μεταθέσεις με αίτησή τους και χωρίς δαπάνη του Δημοσίου, τους παρακάτω εκπαιδευτικούς:

1. ΓΙΑΚΟΥΜΗ ΙΩΑΝΝΗ του Θεοδώρου (Α.Μ. 210781), εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ86 του 2 ου Δ.Σ. Ωραιοκάστρου της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Θεσσαλονίκης, με την εκπαιδευτικό του ιδίου κλάδου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ του Παναγιώτη (Α.Μ. 216109), του 2ου Δ.Σ. Νέας Μηχανιώνας της Διεύθυνσης Π.Ε. Α΄ Θεσσαλονίκης.

2. ΚΛΕΙΔΑΡΑ ΜΑΡΙΑ του Δημητρίου (Α.Μ. 611922), εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ60-Νηπιαγωγών του Νηπ/γείου Ποντισμένου της Διεύθυνσης Π.Ε. Σερρών, με την εκπαιδευτικό του ιδίου κλάδου ΜΠΕΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του Ζήση (Α.Μ. 612764), του 10ου Νηπ/γείου Ευόσμου της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Θεσσαλονίκης.

3. ΣΛΗΜΙΣΤΙΝΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ του Νικολάου (Α.Μ. 609461), εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ11 του 3 ου Δ.Σ. Γρεβενών της Διεύθυνσης Π.Ε. Γρεβενών, με τον εκπαιδευτικό του ιδίου κλάδου ΤΣΕΠΙΔΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟ του Αχιλλέα (Α.Μ. 184891), του Δ.Σ Τοιχίου της Διεύθυνσης Π.Ε. Α΄ Καστοριάς.

Δείτε την απόφαση

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Ηλεία: Νεκρός ο 13χρονος μαθητής που οδηγούσε πατίνι και συγκρούστηκε με αυτοκίνητο

ΑΣΕΠ 1ΕΑ/2025 και 4ΕΑ/2025: Οι οριστικοί πίνακες εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Άδωνις Γεωργιάδης
Σκληρή απάντηση διευθυντή του ΕΣΥ στον Άδωνι Γεωργιάδη: «Θράσος απύθμενο, οι 5 συνεχόμενες εφημερίες είναι παράνομες»
Η ανάρτηση-καταπέλτης καρδιολόγου κατά Γεωργιάδη για τις συνθήκες γαλέρας στα νοσοκομεία
Σκληρή απάντηση διευθυντή του ΕΣΥ στον Άδωνι Γεωργιάδη: «Θράσος απύθμενο, οι 5 συνεχόμενες εφημερίες είναι παράνομες»