Στο πλαίσιο της πρώτης γνωριμίας των καταρτιζόμενων με τη δημιουργική γραφή,  το Δ.Ι.Ε.Κ. Κασσάνδρας προετοίμασε μια μικρή εκδήλωση, με τη στήριξη εκπαιδευτριών κι εκπαιδευτών

Την Τρίτη 5 Απριλίου 2022 επισκέφθηκαν το Δ.Ι.Ε.Κ. Κασσάνδρας ο Καθηγητής Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου κ. Τσομπάνογλου Γιώργος και η καθηγήτρια Δημιουργικής Γραφής και υποψήφια Διδάκτορας στο τμήμα Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, κα Γρομπανοπούλου Ελένη.

Ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμάς να υποδεχτούμε τον Καθηγητή εγνωσμένου κύρους και προσφοράς και να τον ξεναγήσουμε στην εκπαιδευτική μονάδα μας.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση των  καταρτιζόμενων σχετικά με τη Δημιουργική Γραφή. Το πρόγραμμα Δημιουργικής Γραφής οργανώνεται από το Μεταπτυχιακό Τμήμα Σπουδών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με επιστημονικά υπεύθυνο του Προγράμματος τον Καθηγητή κ. Κωτόπουλο δίνοντας την ευκαιρία στους έγκλειστους μαθητές να αποτυπώσουν στο χαρτί τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους, αναγνωρίζοντας έμπρακτα τη θεραπευτική δύναμη της γραφής. Τον προσεχή Μάιο θα επισκεφτούν εκ νέου το Δ.Ι.Ε.Κ Κασσάνδρας η κα Γρομπανοπούλου με τον ψυχολόγο κ. Παντελή Καρασαχινίδη, ώστε να παραχθούν κείμενα από τους καταρτιζόμενους, με στόχο τη δημιουργική γραφή ως εργαλείο αυτογνωσίας.

Η κα Γρομπανοπούλου, ως Πρόεδρος του Συλλόγου Επιστημόνων Κεντρικής Μακεδονίας Αριστοτέλης (Σ.Ε.Κ.ΜΑ.) πρόσφερε στο Δ.Ι.Ε.Κ. Κασσάνδρας ένα έγχρωμο φωτοτυπικό μηχάνημα, δωρεά του Σ.Ε.Κ.ΜΑ., στον οποίο  εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας.

Ευχαριστούμε θερμά την κα Γρομπανοπούλου για την ιδιαίτερα σημαντική πρωτοβουλία και την προσφορά της στους καταρτιζόμενους του Δ.Ι.Ε.Κ. Κασσάνδρας.

Στο πλαίσιο της πρώτης γνωριμίας των καταρτιζόμενων με τη δημιουργική γραφή,  το Δ.Ι.Ε.Κ. Κασσάνδρας προετοίμασε μια μικρή εκδήλωση, με τη στήριξη εκπαιδευτριών κι εκπαιδευτών. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν  ο  Διευθυντής του Αγροτικού Καταστήματος Κράτησης Κασσάνδρας κ. Στυλιανός Κουτογλίδης και ο Αρχιφύλακας κ. Δημήτριος Νταλιάνης.

Ευχαριστούμε πολύ τις εκπαιδεύτριες κα Άρτεμη Μαυροφρύδη, καθηγήτρια Γαλλικών, κα Ελένη Βουτσά καθηγήτρια Τουριστικών Επιχειρήσεων και κα Αφροδίτη Λιόλιου, Γεωπόνο Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής για την έμπρακτη και ένθερμη υποστήριξή τους, που  συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωση της εκδήλωσης.

Για το σύλλογο διδασκόντων του Δ.Ι.Ε.Κ. ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ του

Δ.Ι.Ε.Κ. ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ

ΔΟΥΛΓΕΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γραπτός ΑΣΕΠ: Οδηγίες για να κάνετε την αίτηση εύκολα και γρήγορα με λίγα κλικ

ΕΠΙΣΗΜΟ: Βγήκε η κατανομή θέσεων για το Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ - 5124 οι ΜΟΝΙΜΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ (Πίνακας - Αιτήσεις)

Νέο σύστημα διορισμών Εκπαιδευτικών: Tο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ που μοριοδοτεί και στους 2 ΠΙΝΑΚΕΣ

Παν.Πατρών: Υποτροφίες σε Μεταπτυχιακά Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής - Αιτήσεις μέσω alfavita.gr

ΑΣΕΠ: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ στην Ελλάδα online Lower - Proficiency για Ενήλικες σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ

Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 95 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα