eap
Η τιμητική τελετή απονομής των μεταλλίων θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021

Η Διοικούσα Επιτροπή του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου αποφάσισε να απονέμει στη Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη και τον Δρα Άλμπερτ Μπουρλά το Χρυσό Μετάλλιο Αριστείας, που αποτελεί «την ύψιστη τιμητική διάκριση» και απονέμεται «σε προσωπικότητες εγνωσμένου κύρους, οι οποίοι έχουν έντονο κοινωνικό, επιστημονικό και ακαδημαϊκό έργο» όπως αναφέρει το ίδρυμα στη σχετική του ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση του ΕΑΠ

Το Χρυσό Μετάλλιο Αριστείας του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου θα απονείμει το Ίδρυμα στην κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη και στον Δρα Άλμπερτ Μπουρλά, σε τελετή που διοργανώνεται παρουσία της πολιτικής και πνευματικής ηγεσίας της χώρας, τις πρώτες ημέρες του Οκτωβρίου στην Αθήνα.

Τη σχετική απόφαση πήρε η Διοικούσα Επιτροπή του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, η οποία και αποφάσισε να προχωρήσει στην απονομή του Χρυσού Μεταλλίου στην κα Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη, ως αναγνώριση για τη συνεχή και έμπρακτη προσφορά της στη Χώρα και την παραδειγματική συμβολή της στην προβολή της σε όλο τον κόσμο μέσω διάφορων δράσεων συμπεριλαμβανομένου της υλοποίησης διεθνών προγραμμάτων σπουδών που αποσκοπούν στην παραγωγική διασύνδεση επιστήμης και επιχειρηματικότητας και στον Δρα Άλμπερτ Μπουρλά, ως αναγνώριση για τη συμβολή του στην προαγωγή και τη μετάδοση της επιστημονικής γνώσης και για την για πολλά χρόνια άξια εκπροσώπηση της Χώρας μας στο εξωτερικό υπό τις πολλαπλές ιδιότητές του αλλά και στην συμβολή του, από τη θέση ευθύνης στην οποία βρίσκεται, στην αντιμετώπιση των δυσμενών συνθηκών που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα λόγω της πανδημίας.

Το Χρυσό μετάλλιο αριστείας του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου αποτελεί την ύψιστη τιμητική διάκριση και απονέμεται, σε προσωπικότητες εγνωσμένου κύρους, οι οποίοι έχουν έντονο κοινωνικό, επιστημονικό και ακαδημαϊκό έργο.

Η τιμητική τελετή απονομής των Χρυσών Μεταλλίων αριστείας του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου θα πραγματοποιηθεί παρόντων (όπως είναι φυσικό), των τιμώμενων προσώπων στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι σημαίνει η λέξη «φανφάρα» και από πού προέρχεται

Εκπαιδευτικοί: Πότε θα πιστωθεί στο λογαριασμό τους η μισθοδοσία

Μειώσεις στη στρατιωτική θητεία: Πόσους μήνες θα υπηρετούν οι φαντάροι με τον νέο νόμο

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αγρότες
Κοινό μέτωπο αγροτών – εργατών: 200 συνδικαλιστές προτείνουν 24ωρη απεργία
Κάλεσμα για παλλαϊκό αγώνα ενάντια στην ακρίβεια, την κυβερνητική πολιτική και τις αυξήσεις σε ρεύμα και νερό
Κοινό μέτωπο αγροτών – εργατών: 200 συνδικαλιστές προτείνουν 24ωρη απεργία
Γιώργος Γεραπετρίτης
Γεραπετρίτης: Η Ελλάδα ανάμεσα στις χώρες που προσκλήθηκαν στο «Συμβούλιο Ειρήνης» Τραμπ
Πρόσκληση συμμετοχής στην πρωτοβουλία του Αμερικανού προέδρου, με έμφαση στη διπλωματία και τη σταθερότητα στη Μέση Ανατολή
Γεραπετρίτης: Η Ελλάδα ανάμεσα στις χώρες που προσκλήθηκαν στο «Συμβούλιο Ειρήνης» Τραμπ
αυτοκινητα
Αγοραπωλησία αυτοκινήτου χωρίς ταλαιπωρία: Η μεταβίβαση γίνεται πλέον online μέσω gov.gr
Τέλος στις ουρές σε ΚΕΠ και Περιφέρειες – Πώς ολοκληρώνεται ψηφιακά η διαδικασία βήμα βήμα
Αγοραπωλησία αυτοκινήτου χωρίς ταλαιπωρία: Η μεταβίβαση γίνεται πλέον online μέσω gov.gr