Β' ΕΛΜΕ Αθήνας: Να σταματήσει η παρεμπόδιση της διενέργειας των εκλογών
Στήριξη της Β' ΕΛΜΕ Αθήνας στον Α' Σύλλογο Αθηνών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για τα προσχώματα που του έβαλαν υπουργείο Παιδείας και δήμος στην εκλογική διαδικασία ανάδειξης νέου διοικητικού συμβουλίου

Η Β’ ΕΛΜΕ Αθήνας στηρίζει και υιοθετεί την την ανακοίνωση του Α’ Συλλόγου Αθηνών για το θέμα των εκλογών για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Η Β’ ΕΛΜΕ καταγγέλλει την παρέμβαση του υπουργείου Παιδείας και της δημοτικής αρχής στις συλλογικές διαδικασίες του Α’ Συλλόγου και καλούν όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να παραχωρήσουν τις σχετικές άδειες και τους απαραίτητους χώρους ούτως ώστε να πραγματοποιηθεί απρόσκοπτα η εκλογική διαδικασία.

Ολόκληρο το ψήφισμα

Το ΔΣ της Β΄ΕΛΜΕ Αθήνας υιοθετεί την ανακοίνωση του Α΄ Συλλόγου Αθηνών για το θέμα των εκλογών για την ανάδειξη του νέου ΔΣ του συλλόγου.

  1. Καταγγέλλουμε την ωμή και επαίσχυντη παρέμβαση στις συλλογικές διαδικασίες του Α΄ Συλλόγου από το Υπουργείο Παιδείας, τη διοίκηση και τις δημοτικές αρχές, με στόχο να ακυρώσουν το δημοκρατικό δικαίωμα να διενεργήσει εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. (παρότι έχει εξασφαλίσει την αυστηρότατη τήρηση των υγειονομικών μέτρων).

  2. Με βάση τα παραπάνω δεδομένα, καθώς και με το γεγονός ότι από τα 5 εκλογικά τμήματα/σχολεία που αιτήθηκε ο Α΄ Σύλλογος παραχωρήθηκαν για τις ώρες της ψηφοφορίας μόνο τα 2, οι εκλογές της Τετάρτης 9/6 αναβάλλονται.

  3. Καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, που αναφέρθηκαν προηγουμένως, να παραχωρήσουν τις άδειες και τους χώρους που απαιτούνται για τη διενέργεια των εκλογών και να σταματήσουν εδώ και τώρα την πρωτοφανή, αντιδημοκρατική παρέμβασή τους στις εσωτερικές συλλογικές διαδικασίες του Α΄ Συλλόγου.

  4. Καλούμε τους ΣΕΠΕ και τις ΕΛΜΕ τη ΔΟΕ και την ΟΛΜΕ να τοποθετηθούν απέναντι σε αυτή την προκλητική και ωμή παρέμβαση στον Α΄ Σύλλογο που αποτελεί προοίμιο της εφαρμογής του ν/σ Χατζηδάκη, πριν καν αυτό ψηφιστεί.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σκηνές έντασης στη Βουλή μπροστά σε μαθητές: «Μάσα», «γυμνοσάλιαγκας», «τσαμπατζού»

Έκτακτο επίδομα 200 ευρώ για το Πάσχα – Μέχρι πότε οι αιτήσεις

VOUCHER ΔΥΠΑ 750 ΕΥΡΩ: Μάθε αν εγκρίθηκες και ξεκίνα πρώτος

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

φιλοσοφ
Έφυγε από τη ζωή ο φιλόσοφος και κοινωνιολόγος Γιούργκεν Χάμπερμας σε ηλικία 96 ετών
Ο φιλόσοφος και κοινωνιολόγος Γιούργκεν Χάμπερμας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 96 ετών, αφήνοντας πίσω του ένα τεράστιο πνευματικό αποτύπωμα στη...
Έφυγε από τη ζωή ο φιλόσοφος και κοινωνιολόγος Γιούργκεν Χάμπερμας σε ηλικία 96 ετών
βενζίνη
Καύσιμα: Προ των πυλών το «φράγμα» των 2 ευρώ στην Αθήνα – Στα κάγκελα οι βενζινοπώλες
Καθημερινά «καπέλα» στα τιμολόγια - «Πονηρό» πλαφόν και οικονομικός στραγγαλισμός
Καύσιμα: Προ των πυλών το «φράγμα» των 2 ευρώ στην Αθήνα – Στα κάγκελα οι βενζινοπώλες
IDF, ο στρατός του Ισραήλ
Μέση Ανατολή σε αναμμένα κάρβουνα: Προ των πυλών η μεγαλύτερη χερσαία εισβολή του Ισραήλ στον Λίβανο
Η ισραηλινή στρατιωτική ηγεσία σχεδιάζει μια επιχείρηση ευρείας κλίμακας, η οποία ενδέχεται να ξεπεράσει σε ένταση και έκταση τον πόλεμο του 2006
Μέση Ανατολή σε αναμμένα κάρβουνα: Προ των πυλών η μεγαλύτερη χερσαία εισβολή του Ισραήλ στον Λίβανο