Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
Νικόλαος Θεοδωρόπουλος
Ο αιρετός του ΠΥΣΠΕ Αχαΐας Θεοδωρόπουλος Νικόλαος, εκλεγμένος με τη ΔΑΚΕ, ενημερώνει για την παραίτησή του

Με τις αποφάσεις της παράταξης της ΔΑΚΕ και συνολικά του κλάδου των εκπαιδευτικών συντάσσεται ο αιρετός ΠΥΣΠΕ Αχαΐας Νικόλαος Θεοδωρόπουλος.

Σε ανακοίνωσή του, τονίζει «ότι οι εκλογές - παρωδία της 7ης Νοεμβρίου δεν αφήνουν κανένα περιθώριο νομιμοποίησης της διαδικασίας» και ενημερώνει πως θα συνεχίσει να στηρίζει τα αιτήματα των εκπαιδευτικών από τη θέση του Προέδρου του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας.

Αναλυτικά:

Κατέθεσα σήμερα ,όπως άλλωστε είχα δεσμευτεί ,την παραίτησή μου από τη θέση του αιρετού στο ΠΥΣΠΕ ΑΧΑΙΑΣ συντασσόμενος με την απόφαση της παράταξής μου (Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε.) και της Δ.Ο.Ε., αφού το 95% της ΑΠΟΧΗΣ των εκπαιδευτικών στις εκλογές – παρωδία- της 7ης Νοεμβρίου 2020, δεν άφησε κανένα περιθώριο νομιμοποίησης μιας διαδικασίας που όλοι ήμασταν υποψήφιοι χωρίς τη θέλησή μας. Εξάλλου σε οποιαδήποτε εκλογική διαδικασία σε συλλογικό όργανο σε μια δημοκρατική χώρα ένα ποσοστό της τάξης του 5% δεν θα μπορούσε να σταθεί και να γίνει αποδεκτό από κανέναν από τη στιγμή που αντιβαίνει την αρχή της αντιπροσωπευτικότητας . Την αποκλειστική ευθύνη γι’ αυτή μου την απόφαση έχει η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας που δεν αποδέχτηκε το αίτημα της ΔΟΕ και της ΟΛΜΕ παράταση θητείας των αιρετών, λόγω ιδιαίτερων υγειονομικών συνθηκών όπως έγινε σε όλο τον υπόλοιπο Δημόσιο Τομέα . Έτσι ο θεσμός του Αιρετού μένει εκτός υπηρεσιακών συμβουλίων για τα επόμενα δύο χρόνια και όλες οι υπηρεσιακές μεταβολές θα πραγματοποιούνται από τα διορισμένα μέλη και από ΔΟΤΟΥΣ αιρετούς που δεν θα έχουν καμία νομιμοποίηση.

Συναδέλφισσα και Συνάδελφε,

Αυτούς τους τέσσερεις μήνες που υπηρέτησα τον κλάδο από το θεσμό του Αιρετού προσπάθησα παρόλη την απειρία μου να διεκδικήσω με  έντιμο τρόπο τα δίκαια αιτήματά σας και νομίζω ότι στάθηκα άξια δίπλα σας στο ύψος των περιστάσεων που απαιτεί ένας τέτοιος σοβαρός θεσμός. Ήμουν σε καθημερινή επαφή μαζί σας τόσο για την ενημέρωσή σας όσο και για να προστατέψω τις διαδικασίες στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο. Δεν ήμουν τίποτα παραπάνω ή τίποτα λιγότερο από αυτό που όριζε ο τίτλος μου : Αιρετός Εκπρόσωπος των Συναδέλφων.

Θα συνεχίσω να είμαι δίπλα σας από τη θέση του Προέδρου του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας και δεσμεύομαι ότι θα σας ενημερώνω για όλα τα θέματα των Υπηρεσιακών Μεταβολών και γενικότερα του ΠΥΣΠΕ ως ο συνδικαλιστικά αναγνωρισμένος εκπρόσωπος από την Ομοσπονδία και τους συναδέλφους.

Θεωρώ υποχρέωσή μου να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους εσάς τους εκπαιδευτικούς της Π.Ε. Αχαΐας  και την παράταξή μου Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε για τη δυνατότητα που μου δώσατε να υπηρετήσω τον κλάδο ως εκπρόσωπός σας, στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσλήψεις στο Ίδρυμα Ωνάση - Στείλτε το βιογραφικό σας εδώ

Μητέρα επιτέθηκε βάναυσα σε εκπαιδευτικό μέσα σε σχολείο

Ο καθηγητής του ΕΠΑΛ που χειροδίκησε σε μαθήτρια και η έκπληκτη κοινή γνώμη

ΜΟΝΟ 111 ΕΥΡΩ το Online εύκολο μοριοδιωτούμενο Lower - Proficiency που παίρνεις σε 2 ημέρες! - ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading - Listening

Αυτά είναι τα 9μηνα σεμινάρια που Μοριοδοτούν Εκπαιδευτικούς και ξεκινούν το ΝΟΕΜΒΡΙΟ με μόνο 25 ευρώ τον μήνα

ECDL | Πιστοποίηση Υπολογιστών ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΩΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

σχετικά άρθρα

Bullying - Μεταμόρφωση: Οκτάχρονος κατέληξε στο νοσοκομείο από επίθεση συμμαθητών του
Ο πατέρας του θύματος κατέθεσε μήνυση εναντίον των γονέων των τριών αγοριών, του διευθυντή του σχολείου και του διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης...
Bullying - Μεταμόρφωση: Οκτάχρονος κατέληξε στο νοσοκομείο από επίθεση συμμαθητών του