ψυχολόγοι
ΕΠΑΛ Ψυχολόγοι: Σε ποιες σχολικές μονάδες θα προσληφθούν ψυχολόγοι για το 2020-2021

Ο αριθμός των Ψυχολόγων (ΠΕ23) που θα προσληφθούν ανέρχεται σε 222 και θα καλύπτουν από 1 έως 3 σχολεία έκαστος.

Η κάλυψη των θέσεων θα πραγματοποιηθεί με πρόσληψη μελών Ε.Ε.Π. που ανήκουν στον κλάδο ΠΕ23 Ψυχολόγων από τους Πίνακες αναπληρωτών Ε.Ε.Π. του κλάδου ΠΕ23 Ψυχολόγων

Ειδικότερα σύμφωνα με το ΦΕΚ:

Καθορισμός σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης στις οποίες ασκούν καθήκοντα μέλη Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) κλάδου ΠΕ 23 Ψυχολόγων για το σχολικό έτος 2020-21 στο πλαίσιο της Πράξης «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ-Υποστήριξη σχολικών μονάδων ΕΠΑ.Λ.».

Άρθρο 1

1. Στο πλαίσιο της υλοποίησης της πράξης «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ.-Υποστήριξη Σχολικών Μονάδων ΕΠΑ.Λ.» με κωδικό ΟΠΣ 5010706 του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση 2014-2020», το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και το Ελληνικό Δημόσιο, εφαρμόζεται κατά το σχολικό έτος 2020-2021 παρέμβαση ψυχοκοινωνικής στήριξης των μαθητών/τριών Α’ τάξης ΕΠΑ.Λ. η οποία υλοποιείται με την πρόσληψη μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) που ανήκουν στον κλάδο ΠΕ 23 Ψυχολόγων.

Η υλοποίηση του προγράμματος πραγματοποιείται κατ’ εφαρμογή της υποπαρ.  1β του άρθρου 17 του ν.3699/2008 (Α’ 199), όπως η παράγραφος αυτή προστέθηκε με την παρ. 6 του άρθρου 70 του ν. 4485/2017 (Α’ 114).

2. Οι σχολικές μονάδες Δευτεροβάθμιας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης στις οποίες ασκούν καθήκοντα τα μέλη Ε.Ε.Π. του κλάδου ΠΕ23 Ψυχολόγων για το σχολικό έτος 2020-2021 καθορίζονται σύμφωνα με τον Πίνακα του Παραρτήματος.

3. Η κάλυψη των ανωτέρω θέσεων θα πραγματοποιηθεί με πρόσληψη μελών Ε.Ε.Π. που ανήκουν στον κλάδο ΠΕ23 Ψυχολόγων από τους Πίνακες αναπληρωτών Ε.Ε.Π. του κλάδου ΠΕ23 Ψυχολόγων.


Μοριοδοτούμενο σεμινάριο προσλήψεων (ΑΣΕΠ) στη ΣΧΟΛΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ: Ξεκινάει στις 30 Νοεμβρίου - Μοριοδοτεί και για προσλήψεις σχολικών ψυχολόγων στα ΣΔΕ


πίνακας σχολικών μονάδων που θα προσληφθούν ψυχολόγοι

Δείτε εδώ τον πίνακα των σχολικών μονάδων ανά ΠΔΕ, ΔΔΕ, ονομασία σχολικής μονάδας και περιοχή πρόσληψης.

 

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Σοφία Ζαχαράκη στη Βουλή
Σοφία Ζαχαράκη: Παράταση στο επιμίσθιο των εκπαιδευτικών εξωτερικού και στο 5ο έτος
Δέσμευση στήριξη της ελληνόγλωσσης εκπαίδευσης από την Υπουργό Παιδείας - Ποιες αλλαγές έρχονται για τους αποσπασμένους εκπαιδευτικούς
Σοφία Ζαχαράκη: Παράταση στο επιμίσθιο των εκπαιδευτικών εξωτερικού και στο 5ο έτος
Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, η είσοδος του υπουργείου
ΑΣΕΠ: Ο νέος Διευθυντής Στρατηγικού Σχεδιασμού του υπουργείου Παιδείας
Ολοκληρώθηκε η διαδικασία επιλογής του ΑΣΕΠ για την κομβική Γενική Διεύθυνση του ΥΠΑΙΘΑ (Προκήρυξη 19ΓΔ/2025)
ΑΣΕΠ: Ο νέος Διευθυντής Στρατηγικού Σχεδιασμού του υπουργείου Παιδείας
επεισοδια απθ
Πανεπιστημιακοί: Καταδίκη της αστυνομικής παρέμβασης και των μαζικών προσαγωγών φοιτητών στο ΑΠΘ
Έντονη κριτική στο Υπουργείο Παιδείας και στις Πρυτανικές Αρχές για την εμπλοκή τους σε ρόλους αστυνόμευσης και ανακριτικής διερεύνησης
Πανεπιστημιακοί: Καταδίκη της αστυνομικής παρέμβασης και των μαζικών προσαγωγών φοιτητών στο ΑΠΘ
διώξεις φοιτητών στο Πολυτεχνείο Κρήτης
Πολυτεχνείο Κρήτης: Στο «εδώλιο» 15 φοιτητές μέσα στον Φεβρουάριο
Σε «κλοιό» διώξεων το φοιτητικό κίνημα: 8 φοιτητές δικάζονται στις 11 Φεβρουαρίου για τη συνδικαλιστική τους δράση, ενώ 7 ακόμη καλούνται σε...
Πολυτεχνείο Κρήτης: Στο «εδώλιο» 15 φοιτητές μέσα στον Φεβρουάριο