Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
Διαμαρτυρία του ΣΕΠΕ «Ο Σωκράτης» - Αναπληρωτές με μεγάλη προϋπηρεσία παραμένουν «εγκλωβισμένοι» στα κατώτερα μισθολογικά κλιμάκια

Σε «γόρδιο δεσμό» εξελίσσεται η απόδοση των Μισθολογικών Κλιμακίων (Μ.Κ) των αναπληρωτών στη Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής, σημειώνει ο ΣΕΠΕ «Ο Σωκράτης».

Αναλυτικά:

το Δ.Σ. του Συλλόγου Π.Ε. Αν. Αττικής «Ο Σωκράτης» καταγγέλλει ότι καθυστερεί για άλλη μια χρονιά στη Δ/νση Π.Ε. Αν. Αττικής η απόδοση των Μ.Κ. στους συμβασιούχους εκπαιδευτικούς. Το γεγονός ότι αμείβονται με το κατώτατο μισθολογικό κλιμάκιο έρχεται να επιδεινώσει τις δυσμενείς συνθήκες διαβίωσής τους, λόγω της εργασιακής ομηρίας στην οποία τους έχουν καταδικάσει διαχρονικά οι κυβερνήσεις.  

Παρά τον μεγάλο αριθμό αναπληρωτών, ωστόσο δεν είναι λίγοι αυτοί που δουλεύουν  χρόνια στη Δ/νση Αν. Αττικής και συνεπώς η εξέταση και επικαιροποίηση των φακέλων τους δε θα έπρεπε να είναι τροχοπέδη στην απόδοση των ΜΚ τους χωρίς καθυστέρηση.

Η υποστελέχωση της Δ/νσης Αν. Αττικής, που κάθε χρόνο διατυπώνεται από τη διοίκηση ως λόγος της καθυστέρησης, παρά τις ομολογουμένως μεγάλες προσπάθειες των εργαζόμενων εκεί, δεν ευσταθεί πλέον ως δικαιολογία, ώστε να υπάρχει η πιθανότητα, και φέτος, να φτάσουμε στα μέσα της άνοιξης και να εκκρεμεί η απόδοση των ΜΚ σε πληθώρα συναδέλφων!!!
Επειδή ακριβώς το φαινόμενο της εν λόγω καθυστέρησης είναι παλιό και γνωστό, είναι χρέος της Διεύθυνσης του γραφείου εκπαίδευσης να «κόψει αυτόν τον γόρδιο δεσμό» απαιτώντας / διεκδικώντας, από την κυβέρνηση και το αρμόδιο υπουργείο, την επαρκή στελέχωση του γραφείου, ώστε να εκπληρώνει η υπηρεσία, ως οφείλει, τις μισθολογικές υποχρεώσεις, στους συναδέλφους αναπληρωτές, στην ώρα τους!!!

Ο Σύλλογός μας ξεκαθαρίζει ότι, αν μέχρι αρχές Δεκέμβρη δεν έχει διευθετηθεί το ζήτημα της απόδοση των ΜΚ σε όλους τους αναπληρωτές, θα προχωρήσει σε κινητοποίηση στη Δ/νση.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Κλειστά σχολεία σε όλη την Ελλάδα - Η ανανεωμένη λίστα

Νέες Προκηρύξει ΑΣΕΠ για 5889 ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ

Πανεπιστήμιο Πατρών: Ξεκινάει η 1η ΕΤΗΣΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ Εκπαιδευτικών στον ΑΥΤΙΣΜΟ στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ 13Κ/2021 - Δήμοι: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ Lower - Proficiency (90 μόρια) σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ για 90 μόρια

Προσλήψεις Εκπαιδευτικών: Το κορυφαίο 9ΜΗΝΟ σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ στην Ελλάδα

ECDL | Πιστοποίηση Υπολογιστών για ΑΣΕΠ μόνο 95 ευρώ μέσα σε 2 ημέρες

σχετικά άρθρα

Εκπαιδευτικοί: Καμία υποχρεωτικότητα για τηλεκπαίδευση από τις οικίες μας
«Η τηλεκπαίδευση υλοποιείται, εφόσον καθίσταται δυνατή, από τις σχολικές μονάδες. Καμία υποχρεωτικότητα από τις οικίες και με ιδία μέσα», τονίζουν οι...
Εκπαιδευτικοί: Καμία υποχρεωτικότητα για τηλεκπαίδευση από τις οικίες μας
τηλεκπαίδευση εξ αποστάσεως εκπαίδευση αξιολόγηση μαθητών, υπολογιστές
Υπουργείο Παιδείας: Τηλεκπαίδευση στα σχολεία που θα κλείσουν λόγω κακοκαιρίας
Τηλεκπαίδευση θα εφαρμοστεί στους δήμους που θα αποφασίσουν την αναστολή λειτουργίας των σχολείων, λόγω κακοκαιρίας
Υπουργείο Παιδείας: Τηλεκπαίδευση στα σχολεία που θα κλείσουν λόγω κακοκαιρίας