Αναπληρωτές: Μεγάλη καθυστέρηση στην απόδοση μισθολογικών κλιμακίων στη ΔΠΕ Αν. Αττικής
Διαμαρτυρία του ΣΕΠΕ «Ο Σωκράτης» - Αναπληρωτές με μεγάλη προϋπηρεσία παραμένουν «εγκλωβισμένοι» στα κατώτερα μισθολογικά κλιμάκια

Σε «γόρδιο δεσμό» εξελίσσεται η απόδοση των Μισθολογικών Κλιμακίων (Μ.Κ) των αναπληρωτών στη Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής, σημειώνει ο ΣΕΠΕ «Ο Σωκράτης».

Αναλυτικά:

το Δ.Σ. του Συλλόγου Π.Ε. Αν. Αττικής «Ο Σωκράτης» καταγγέλλει ότι καθυστερεί για άλλη μια χρονιά στη Δ/νση Π.Ε. Αν. Αττικής η απόδοση των Μ.Κ. στους συμβασιούχους εκπαιδευτικούς. Το γεγονός ότι αμείβονται με το κατώτατο μισθολογικό κλιμάκιο έρχεται να επιδεινώσει τις δυσμενείς συνθήκες διαβίωσής τους, λόγω της εργασιακής ομηρίας στην οποία τους έχουν καταδικάσει διαχρονικά οι κυβερνήσεις.  

Παρά τον μεγάλο αριθμό αναπληρωτών, ωστόσο δεν είναι λίγοι αυτοί που δουλεύουν  χρόνια στη Δ/νση Αν. Αττικής και συνεπώς η εξέταση και επικαιροποίηση των φακέλων τους δε θα έπρεπε να είναι τροχοπέδη στην απόδοση των ΜΚ τους χωρίς καθυστέρηση.

Η υποστελέχωση της Δ/νσης Αν. Αττικής, που κάθε χρόνο διατυπώνεται από τη διοίκηση ως λόγος της καθυστέρησης, παρά τις ομολογουμένως μεγάλες προσπάθειες των εργαζόμενων εκεί, δεν ευσταθεί πλέον ως δικαιολογία, ώστε να υπάρχει η πιθανότητα, και φέτος, να φτάσουμε στα μέσα της άνοιξης και να εκκρεμεί η απόδοση των ΜΚ σε πληθώρα συναδέλφων!!!
Επειδή ακριβώς το φαινόμενο της εν λόγω καθυστέρησης είναι παλιό και γνωστό, είναι χρέος της Διεύθυνσης του γραφείου εκπαίδευσης να «κόψει αυτόν τον γόρδιο δεσμό» απαιτώντας / διεκδικώντας, από την κυβέρνηση και το αρμόδιο υπουργείο, την επαρκή στελέχωση του γραφείου, ώστε να εκπληρώνει η υπηρεσία, ως οφείλει, τις μισθολογικές υποχρεώσεις, στους συναδέλφους αναπληρωτές, στην ώρα τους!!!

Ο Σύλλογός μας ξεκαθαρίζει ότι, αν μέχρι αρχές Δεκέμβρη δεν έχει διευθετηθεί το ζήτημα της απόδοση των ΜΚ σε όλους τους αναπληρωτές, θα προχωρήσει σε κινητοποίηση στη Δ/νση.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Έκτακτη σύσκεψη Χάρη Δούκα με ΟΛΜΕ και ΔΟΕ για την κατάργηση των Σχολικών Επιτροπών

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 5/2

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

kke-afises
ΚΚΕ για Βενεζουέλα: Καταγγελία της αμερικανικής επίθεσης και μήνυμα αλληλεγγύης στον λαό
Σφοδρή ανακοίνωση για ιμπεριαλιστική επέμβαση με στόχο τον ενεργειακό πλούτο της χώρας
ΚΚΕ για Βενεζουέλα: Καταγγελία της αμερικανικής επίθεσης και μήνυμα αλληλεγγύης στον λαό
Γιώργος Ξυλούρης
Έκρηξη τηλεθέασης για την κατάθεση Φραπέ στο web κανάλι της Βουλής: 600.000 προβολές και 80.000 ταυτόχρονοι θεατές
Τα στοιχεία εξηγούν γιατί μπαίνει στο στόχαστρο η ζωντανή μετάδοση των Εξεταστικών Επιτροπών
Έκρηξη τηλεθέασης για την κατάθεση Φραπέ στο web κανάλι της Βουλής: 600.000 προβολές και 80.000 ταυτόχρονοι θεατές