Ρέθυμνο: Μια μαθήτρια και ένας ηλικιωμένος τα δύο νέα κρούσματα κορονοϊού
Δύο νέα κρούσματα κορονοϊού επιβεβαιώθηκαν στο νοσοκομείο Ρεθύμνου

Το πρώτο αφορά σε μία 15χρονη μαθήτρια από το Ρέθυμνο, η οποία υπεβλήθη στο τεστ, έπειτα από την διαδικασία της ιχνηλάτησης των επαφών άλλου επιβεβαιωμένου κρούσματος.

Το νεαρό κορίτσι που φέρει ήπια συμπτώματα του ιού, ανήκει σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, στο στενό περιβάλλον ήδη επιβεβαιωμένου κρούσματος. 

Το κορίτσι, όπως έκριναν οι γιατροί, θα παραμένει σε κατ’ οίκον περιορισμό για 14 ημέρες. 

To δεύτερο επίσης επιβεβαιωμένο κρούσμα, που δεν σχετίζεται με το πρώτο, αφορά σε έναν 76χρονο άνδρα, ο οποίος φέρει ήπια συμπτώματα του ιού και οι γιατροί του συνέστησαν να παραμένει σε καραντίνα στο σπίτι του. 

Σημειώνεται ότι χθες έγινε γνωστό ένα ακόμα κρούσμα του ιού στο Ρέθυμνο και πρόκειται για μια 38χρονη γυναίκα, η οποία παραμένει σε κατ’ οίκον περιορισμό. Το κρούσμα αυτό μάλιστα εκτιμάται ότι θα ανακοινωθεί σήμερα από τον ΕΟΔΥ. 

Τέλος σε ότι αφορά στην κλινική covid του ρεθυμνιώτικου ιδρύματος, εκεί εξακολουθεί να νοσηλεύεται η 65χρονη Ρεθυμνιώτισσα, η οποία προσήλθε τα προηγούμενα 24ωρα στο νοσοκομείο με πυρετό και έντονα αναπνευστικά προβλήματα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Μαθητές σε κινητοποίηση για τα Τέμπη
Μαθητές: Κλειστά σχολεία, καταλήψεις και συλλαλητήριο στις 28/2 για τα Τέμπη
Διήμερο με κλειστά σχολεία, καταλήψεις και μαθητικό συλλαλητήριο στις 26 Φεβρουαρίου για τα 3 χρόνια από τα Τέμπη
Μαθητές: Κλειστά σχολεία, καταλήψεις και συλλαλητήριο στις 28/2 για τα Τέμπη
Η Υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη
Ζαχαράκη για Εθνικό Απολυτήριο: «Χωρίς αιφνιδιασμούς η νέα αρχιτεκτονική του Λυκείου»
Το μήνυμα της Υπουργού Παιδείας Σοφίας Ζαχαράκη στα social media για τον Εθνικό Διάλογο
Ζαχαράκη για Εθνικό Απολυτήριο: «Χωρίς αιφνιδιασμούς η νέα αρχιτεκτονική του Λυκείου»