Άνοιγμα σχολείων: Σύσκεψη στο Μαξίμου - Την Τρίτη οι ανακοινώσεις
Τα υπουργεία Παιδείας και Εσωτερικών και η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας θα ενημερώσουν αναλυτικά για το άνοιγμα των σχολείων και την τελική ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων

Σύσκεψη για την έναρξη της σχολικής χρονιάς πραγματοποιήθηκε υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου. Συζητήθηκαν θέματα συντονισμού ενόψει του ανοίγματος των σχολείων, υπό τις εξαιρετικές συνθήκες που δημιουργεί η πανδημία του Covid-19.

Οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν την Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου από τα υπουργεία Παιδείας και Εσωτερικών και από την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας.

Στη σύσκεψη μετείχαν η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, ο Υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, ο Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, η Υφυπουργός αρμόδια για θέματα Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής Σοφία Ζαχαράκη και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ αρμόδιος για το Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου Άκης Σκέρτσος.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι σημαίνει η λέξη «φανφάρα» και από πού προέρχεται

Εκπαιδευτικοί: Πότε θα πιστωθεί στο λογαριασμό τους η μισθοδοσία

Μειώσεις στη στρατιωτική θητεία: Πόσους μήνες θα υπηρετούν οι φαντάροι με τον νέο νόμο

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

τραμπ
Ο Τραμπ επιβάλλει δασμούς σε 8 ευρωπαϊκές χώρες που αντιδρούν στην κατάκτηση της Γροιλανδίας
Κλιμακώνει την πίεση προς την Ευρώπη ο Ντόναλντ Τραμπ, συνδέοντας ευθέως τους δασμούς με την πλήρη και ολική αγορά της Γροιλανδίας από τις ΗΠΑ.
Ο Τραμπ επιβάλλει δασμούς σε 8 ευρωπαϊκές χώρες που αντιδρούν στην κατάκτηση της Γροιλανδίας
Σκάλες
Γιατί λαχανιάζετε όταν ανεβαίνετε σκάλες: Τι σημαίνει για την υγεία σας;
Η δυσκολία στην αναπνοή κατά την άνοδο σκαλοπατιών είναι ένα συχνό φαινόμενο, αλλά δεν είναι πάντα κάτι φυσιολογικό.
Γιατί λαχανιάζετε όταν ανεβαίνετε σκάλες: Τι σημαίνει για την υγεία σας;