Νέο βίντεο από την ΑΣΟΕΕ: Η στιγμή της εισβολής των ΜΑΤ εντός του πανεπιστημίου
Η διμοιρία των ΜΑΤ εισέβαλε την ώρα που αστυνομικός της ασφάλειας απειλούσε με όπλο φοιτητές και φοιτήτριες εντός του Οικονομικού Πανεπιστημίου

Νέο βίντεο, αυτή τη φορά από τη στιγμή της εισβολής των ΜΑΤ και τη χρήση βία και δακρυγόνων εντός της πρώην ΑΣΟΕΕ, κάνει το γύρο του Διαδικτύου.

Στο οπτικοακουστικό ντοκουμέντο καταγράφεται η εισβολή των δυνάμεων καταστολής εντός του προαύλιου χώρου του Οικονομικού Πανεπιστημίου, την ώρα που αστυνομικός της ασφάλειας σημάδευε με όπλο φοιτητές και φοιτήτριες.

Η διμοιρία των ΜΑΤ, όπως φαίνεται στο βίντεο, έκανε χρήση κρότου λάμψης, δακρυγόνων και βίας εναντίον των φοιτητών.

Δείτε το βίντεο:

Την ίδια στιγμή που έπεφταν μια προς μια οι επίπλαστες κατηγορίες για τους συναδέλφους μας, δυνάμεις της ασφάλειας και των ΜΑΤ εισέβαλαν στην ΑΣΟΕΕ και μάλιστα άνθρωπος της ασφάλειας σημάδεψε με όπλο φοιτητές! Με πρόσχημα το παρεμπόριο θέλουν να τρομοκρατήσουν τους φοιτητές και να δείξουν ότι κάνουν κουμάντο! Ωστόσο τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα που βρίσκονται πίσω από τα κυκλώματα ναρκεμπορίου και παρεμπορίου δρουν ανενόχλητα. Ο στόχος για αυτούς είναι άνθρωποι κατατρεγμένοι όπως μικροπωλητές και τοξικοεξαρτημένοι.

Gepostet von Resistencia - EAAK ΑΣΟΕΕ am Montag, 24. Februar 2020

Όπως καταγγέλλει η συλλογικότητα Resistencia - EAAK ΑΣΟΕΕ:

«Την ίδια στιγμή που έπεφταν μια προς μια οι επίπλαστες κατηγορίες για τους συναδέλφους μας, δυνάμεις της ασφάλειας και των ΜΑΤ εισέβαλαν στην ΑΣΟΕΕ και μάλιστα άνθρωπος της ασφάλειας σημάδεψε με όπλο φοιτητές! Με πρόσχημα το παρεμπόριο θέλουν να τρομοκρατήσουν τους φοιτητές και να δείξουν ότι κάνουν κουμάντο! Ωστόσο τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα που βρίσκονται πίσω από τα κυκλώματα ναρκεμπορίου και παρεμπορίου δρουν ανενόχλητα. Ο στόχος για αυτούς είναι άνθρωποι κατατρεγμένοι όπως μικροπωλητές και τοξικοεξαρτημένοι».

Διαβάστε επίσης:

Άνδρας της ασφάλειας απείλησε με όπλο φοιτητές στην ΑΣΟΕΕ

σχετικά άρθρα