Λακωνία: Καθηγητής έβριζε και έκανε άσεμνες χειρονομίες σε μαθητές
Εκπαιδευτικός που υπηρετεί σε σχολικές μονάδες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Σκάλα και στον Βλαχιώτη φέρεται να προέβαινε σε άσεμνες χειρονομίες και πράξεις, αλλά και να εξύβριζε τους μαθητές κατά τη διάρκεια των μαθημάτων

Σύμφωνα με τον«Λακωνικό Τύπο», το περιστατικό διαδραματιζόταν σε σχολικές αίθουσες στην περιοχή του Δ. Ευρώτα.

Το περιστατικό έχει ήδη καταγγελθεί αρμοδίως από γονείς, ενώ οι μαθητές του σχολείου της Σκάλας προχώρησαν σε κατάληψη, διαμαρτυρόμενοι για τα παραπάνω περιστατικά.

Σύμφωνα με αναφορές, ο εν λόγω καθηγητής θετικών επιστημών, ο οποίος προέρχεται από άλλη περιοχή της χώρας και διορίστηκε φέτος ως αναπληρωτής στα σχολεία του Δ. Ευρώτα, φαίνεται ότι ασκούσε ανεπαρκώς τα επαγγελματικά καθήκοντά του. Συγκεκριμένα, οι γνωρίζοντες αναφέρουν ότι υπήρχαν καθυστερήσεις στην παράδοση της σχολικής ύλης, ενώ ο εκπαιδευτικός απουσίαζε αρκετές φορές από την εργασία του.

Κατά άλλες πληροφορίες, μάλιστα, ο συγκεκριμένος καθηγητής έχει απομακρυνθεί ήδη από άλλα δύο σχολεία στην ηπειρωτική και νησιωτική χώρα, όπου δίδασκε στο παρελθόν, εξαιτίας της συμπεριφοράς του.

Ο «Λακωνικός Τύπος» επικοινώνησε με τον δήμαρχο Ευρώτα κ. Δήμο Βέρδο ο οποίος είναι γνώστης της υπόθεσης και έχει ήδη προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες για την απομάκρυνση του εν λόγω εκπαιδευτικού. «Έχει ενημερωθεί η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λακωνίας, αλλά και το Υπουργείο Παιδείας για το συμβάν. Στόχος και μέλημά μας είναι η εύρυθμη λειτουργία των σχολείων μας και η προστασία των μαθητών», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Βέρδος.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΕΜΥ ΚΑΙΡΟΣ
Ακραία καιρικά φαινόμενα: Πού θα «χτυπήσουν» με ισχυρές βροχές και χιόνια
Νέα ραγδαία επιδείνωση του καιρού με επικίνδυνα φαινόμενα σε όλη τη χώρα – Ποια θα είναι η κρίσιμη ημέρα
Ακραία καιρικά φαινόμενα: Πού θα «χτυπήσουν» με ισχυρές βροχές και χιόνια
Έκρηξη στο εργοστάσιο της Βιολάντα
Εργοστάσιο-παγίδα στα Τρίκαλα: Οι σωλήνες που καλύφθηκαν με μπετόν και η μυρωδιά του αερίου που αγνοήθηκε
«Κρυφό υπόγειο, εκρηκτικό μείγμα και σπινθήρας θανάτου»: Νέα στοιχεία για την τραγωδία στη Βιολάντα
Εργοστάσιο-παγίδα στα Τρίκαλα: Οι σωλήνες που καλύφθηκαν με μπετόν και η μυρωδιά του αερίου που αγνοήθηκε