Δήμος δίνει επίδομα €450 τον μήνα σε γιατρούς και 150 ευρώ σε εκπαιδευτικούς

Εκπαίδευση 0

Ναι στη λειτουργία του Πακιστανικού σχολείου στο 144ο Δ.Σ Αθήνας λέει η ΟΛΜΕ

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Είναι αναφαίρετο το δικαίωμα στην εκπαίδευση και στην εκμάθηση της μητρικής τους γλώσσας για όλα τα παιδιά, ανεξάρτητα από χρώμα, φυλή, φύλο, θρησκεία ή εθνικότητα.

Το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ στηρίζει τη λειτουργία του σχολείου της πακιστανικής Κοινότητας στο 144ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών, για μαθήματα εκμάθησης της πακιστανικής γλώσσας σε παιδιά της κοινότητας. Ως γνωστόν το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων στην τελευταία του συνεδρίαση και παρά την θετική απόφαση της Σχολικής Επιτροπής, δεν προχώρησε στην παραχώρηση του χώρου.

Κάθε Κυριακή, εδώ και δύο χρόνια, που λειτουργεί το σχολείο υπάρχει μία πλούσια θετική εμπειρία για τους γονείς και τους μαθητές. Είναι αναφαίρετο το δικαίωμα στην εκπαίδευση και στην εκμάθηση της μητρικής τους γλώσσας για όλα τα παιδιά, ανεξάρτητα από χρώμα, φυλή, φύλο, θρησκεία ή εθνικότητα.

Ζητάμε από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων άμεσα, στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, να προχωρήσει στην παραχώρηση του χώρου του 144ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών ώστε να ξεκινήσουν και πάλι τα μαθήματα.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Άνω Λιόσια: Σε σοβαρή κατάσταση η διευθύντρια του 1ου Νηπιαγωγείου – Κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μετά την επίθεση

Νέο πρόγραμμα ΔΥΠΑ: 8.000 επιδοτούμενες θέσεις εργασίας για ανέργους ηλικίας άνω των 55 ετών

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση