Δικογραφία και 30.000ευρώ σε βάρος δύο μαθητών που σκότωσαν τυφλή γάτα στη Φολέγανδρο
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του zoosos.gr και της Ελένης Ηλιοπούλου, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ανήλικων μαθητών του δημοτικού, τα οποία σκότωσαν με κλωτσιές μια τυφλή γάτα στη Φολέγανδρο.

Η δικογραφία σχηματίστηκε μετά την καταγγελία που έκανε το zoosos.gr δίνοντας όλο το αποδεικτικό υλικό στις αρχές, δηλαδή το video από την πισίνα του ξενοδοχείου που αποδεικνύει τις πράξεις των δύο παιδιών.

Η εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου, έδωσε εντολή στο ΑΤ Φολεγάνδρου να προχωρήσει σε προανάκριση συγκεντρώνοντας τις καταθέσεις όλων των εμπλεκόμενων και παράλληλα έδωσε εντολή για τη βεβαίωση και του διοικητικού προστίμου των 30.000 ευρώ σε βάρος των γονιών του ανήλικου αγοριού που κλωτσάει με μανία και κατ' επανάληψη μέχρι θανάτου την τυφλή γάτα. 

Όπως αναφέρει το zoosos.gr, η ιστοσελίδα ενημερώθηκε από κάτοικο του νησιού για το έγκλημα, καθώς η κάμερα ασφαλείας ξενοδοχείου της περιοχής κατέγραψε το βασανισμό του γατιού. Όταν η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου βρήκε νεκρή τη γάτα που η ίδια φρόντιζε, κατάλαβε ότι τα δύο αγόρια που έπαιζαν νωρίτερα γύρω από την πισίνα είχαν ανάμειξη με το θάνατο της γάτας.

Ενημέρωση: Επέζησε το ζώο από τα βασανιστήρια

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Γροιλανδία: Τι τρώνε στον πιο παγωμένο τόπο της Γης

Ελαιόλαδο και λεμόνι πριν τον ύπνο: Ένα μυστικό που βοηθά σώμα και καρδιά

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Διακοπές τον χειμώνα
Χειμερινές διακοπές… χωρίς κόστος: Το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού της ΔΥΠΑ δίνει έως 12 δωρεάν νύχτες στην Ελλάδα
Επεκτείνεται το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού της ΔΥΠΑ: έως 12 δωρεάν διανυκτερεύσεις σε χειμερινές αποδράσεις
Χειμερινές διακοπές… χωρίς κόστος: Το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού της ΔΥΠΑ δίνει έως 12 δωρεάν νύχτες στην Ελλάδα
Καμτσάκα - Χιονοθύελλα
Καμτσάτκα: Η πόλη που εξαφανίστηκε κάτω από το χιόνι - Κάτοικοι κάνουν τσουλήθρα από παράθυρα 7ου ορόφου (Videos)
Ρωσία: Θάφτηκε κάτω από το χιόνι η Καμτσάτκα – Κάτοικοι κάνουν τσουλήθρα και πηδούν από παράθυρα 7ου ορόφου
Καμτσάτκα: Η πόλη που εξαφανίστηκε κάτω από το χιόνι - Κάτοικοι κάνουν τσουλήθρα από παράθυρα 7ου ορόφου (Videos)