«Μόνη εκταφή που έγινε»: Σάλος με ανάρτηση Ψαριανού - Το σχόλιο για Κωνσταντόπουλο
Ξανά στο στόχαστρο: Η χυδαία ανάρτηση του Γρηγόρη Ψαριανού κατά Νίκου Κωνσταντόπουλου

Με μια ανάρτηση που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, ο πρώην μετακλητός της κυβέρνησης Μητσοτάκη και πρώην υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Γρηγόρης Ψαριανός, στράφηκε εναντίον του Νίκου Κωνσταντόπουλου, προκαλώντας σοκ σε όσους την είδαν.

Αφησε άφωνους πολλούς δημοσιογράφους και χρήστες των social media, δημοσιεύοντας φωτογραφία του ιστορικού στελέχους της Αριστεράς και πρώην προέδρου του ΣΥΝ από τα πρόσφατα έκτροπα στη Λάρισα, σχολιάζοντας με τρόπο που κρίθηκε προσβλητικός: «Τελικά ήταν η μόνη εκταφή που έγινε».

Ανάρτηση Ψαριανού

Ο Νίκος Κωνσταντόπουλος, που παραμένει μάχιμος δικηγόρος στα 84 του, φαίνεται πως ενοχλεί τον πρώην ραδιοφωνικό παραγωγό, ο οποίος έχει αλλάξει πολιτικές ταυτότητες τα τελευταία χρόνια, από τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΔΗΜΑΡ, στο Ποτάμι και τελικά στη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όπως σημειώνεται σε δημοσιεύματα, «ο κ. Ψαριανός έχει κάθε δικαίωμα να μην συμπαθεί ή και να επικρίνει σκληρά και τον Νίκο και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Δεν έχει όμως δικαίωμα να μολύνει συνεχώς με χυδαιότητα τον δημόσιο βίο και το κόμμα του (ΝΔ) να κάνει την πάπια».

Κριτική έχει δεχθεί και για τον τρόπο που αναφέρεται στη Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία δίνει μάχες για τις έρευνες γύρω από τα Τέμπη, τις υποκλοπές, τον ΟΠΕΚΕΠΕ και άλλες υποθέσεις που αφορούν την κυβέρνηση: «Μπορεί στον κ. Ψαριανό να μην αρέσουν οι εκταφές και να προτιμά το μπάζωμα, το κουκούλωμα και τη συγκάλυψη».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

peripoliko astinomia perama
Αιματηρό περιστατικό στο Αγρίνιο: Ανήλικος τραυματίστηκε στο πόδι από σουγιά - Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες
Τραυματισμός 16χρονου στο Αγρίνιο σε περιστατικό βίας ανηλίκων – Ταυτοποιήθηκαν οι δύο δράστες
Αιματηρό περιστατικό στο Αγρίνιο: Ανήλικος τραυματίστηκε στο πόδι από σουγιά - Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες