Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί: Παράταση προθεσμίας ψηφιακής σύμβασης και ανάληψης υπηρεσίας

Πολιτική 0

Κωνσταντοπούλου για Τσίπρα: "Θα έπρεπε να είναι φυλακή για το Μάτι" (Βίντεο)

τσιπρας
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Η ίδια επεσήμανε ότι ο κ. Τσίπρας δεν αντιμετώπισε καμία δικαστική συνέπεια επειδή, όπως ανέφερε, τον κάλυψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και δεν προχώρησε ούτε σε εξεταστική επιτροπή. Συμπέρανε με σαφήνεια ότι, κατά την άποψή της, ο Αλέξης Τσίπρας θα έπρεπε να είχε οδηγηθεί στη φυλακή για την υπόθεση του Μάτι

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, εξαπέλυσε έντονη κριτική προς τον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου του «Ιθάκη». Οι δηλώσεις της έκαναν αίσθηση για τους βαρείς χαρακτηρισμούς και τις αναφορές της σχετικά με τα γεγονότα στο Μάτι.

Σε συνέντευξή της στο Kontra Channel, η κ. Κωνσταντοπούλου κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα για «χονδροειδείς ψευτιές» και αμφισβήτησε την αξιοπιστία του βιβλίου του. Όπως υπογράμμισε, υπάρχουν δημόσια καταγεγραμμένα γεγονότα που αμφισβητούν την αφήγηση του πρώην πρωθυπουργού, τονίζοντας ότι η προσπάθεια παρουσίασης του εαυτού του με θετικό φως αποτελεί γελοιοποίηση της πραγματικότητας.

Παράλληλα, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας έκανε λόγο για χαμηλό επίπεδο ανάλυσης και ποιότητας σκέψης στο βιβλίο, σημειώνοντας ότι το προφίλ που προβάλλει ο κ. Τσίπρας απέχει πολύ από τον μύθο που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομά του.

Ιδιαίτερη βαρύτητα είχαν οι δηλώσεις της κ. Κωνσταντοπούλου για την τραγωδία στο Μάτι. Υποστήριξε ότι κατά τη διάρκεια των κρίσιμων στιγμών υπήρχαν αποδεδειγμένα δεδομένα για 60-70 νεκρούς, τα οποία γνώριζε ο πρώην πρωθυπουργός, ενώ κάποιοι συνεργάτες του βρέθηκαν στη φυλακή.

Η ίδια επεσήμανε ότι ο κ. Τσίπρας δεν αντιμετώπισε καμία δικαστική συνέπεια επειδή, όπως ανέφερε, τον κάλυψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και δεν προχώρησε ούτε σε εξεταστική επιτροπή. Συμπέρανε με σαφήνεια ότι, κατά την άποψή της, ο Αλέξης Τσίπρας θα έπρεπε να είχε οδηγηθεί στη φυλακή για την υπόθεση του Μάτι.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Αναπληρωτές: Η ατάκα Βούλτεψη για τις εγκυμοσύνες που προκάλεσε συζήτηση

Πανελλαδικές 2027: Αλλάζει ο χάρτης των Επιστημονικών Πεδίων – Οι σχολές που προστίθενται και οι νέες επιλογές

 

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

πολιτική