Κυριάκος Μητσοτάκης: Δείπνησε με τον Ρούπερτ Μέρντοχ
Μητσοτάκης και Μέρντοχ συναντήθηκαν στην Τήνο

Σε μία από τις πιο δημοφιλείς ψαροταβέρνες της Τήνου δείπνησαν το βράδυ της Πέμπτης 21 Αυγούστου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο παγκοσμίου φήμης εκδότης και επιχειρηματίας Ρούπερτ Μέρντοχ, στο πλαίσιο της ιδιωτικής επίσκεψης του τελευταίου στην Ελλάδα.

Το τραπέζι, που πραγματοποιήθηκε σε χαλαρό κλίμα, είχε και οικογενειακό χαρακτήρα, καθώς παρόντες ήταν επίσης οι σύζυγοι των δύο ανδρών — η Μαρέβα Γκραμπόφσκι και η Ελένα Ζούκοβα. Στο πλευρό του Αυστραλο-Αμερικανού μεγιστάνα των media βρέθηκαν και κορυφαία στελέχη του ομίλου του, όπως η διευθύνουσα σύμβουλος της News UK, Ρεμπέκα Μπρουκς, καθώς και ο διευθυντής της New York Post, Κιθ Πουλ.

Ο Ρούπερτ Μέρντοχ, που διατηρεί επιχειρηματική παρουσία μέσω ισχυρών μέσων όπως τα Fox News, The Sun και New York Post, έφτασε στο κυκλαδίτικο νησί με τη θαλαμηγό του M’BRACE. Το πολυτελές σκάφος είχε προηγουμένως αγκυροβολήσει στη Σκιάθο, όπου και εντοπίστηκε ανοιχτά της παραλίας Διαμάντι, σύμφωνα με φωτογραφικό υλικό που δημοσίευσε το skiathoschannel.gr.

Η επίσκεψη του Μέρντοχ στην Ελλάδα δεν έχει επισήμως πολιτικό χαρακτήρα, ωστόσο η συνάντηση με τον Πρωθυπουργό αποκτά ξεχωριστό ενδιαφέρον, λόγω της διεθνούς βαρύτητας του ονόματός του στον χώρο των παγκόσμιων μέσων ενημέρωσης.

O Ρούπερτ Μέρντοχ στην Τήνο

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το απλό βήμα που πρέπει να κάνετε πάντα στο μπρόκολο πριν το μαγείρεμα

«Κάλτσα»: Πώς λέγεται στα ελληνικά;

Γιατί δεν πρέπει να ξεφορτώνεστε τα γρατζουνισμένα πιάτα σας

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΔΗΜΩΣ
«Όχι στα σχολεία δύο ταχυτήτων» – Στα κάγκελα οι γονείς του Αιγάλεω για τα Ωνάσεια
Αντίθετη στα Δημόσια Ωνάσεια Σχολεία η Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων Αιγάλεω – Κάλεσμα σε κινητοποίηση
«Όχι στα σχολεία δύο ταχυτήτων» – Στα κάγκελα οι γονείς του Αιγάλεω για τα Ωνάσεια
ΕΜΠ
Στρατηγική συνεργασία ΕΜΠ – MIT Open Learning στον τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης
Το σύνολο της πολυτεχνειακής κοινότητας του ΕΜΠ αποκτά καθολική πρόσβαση στις πλατφόρμες MIT OpenCourseWare και MITx
Στρατηγική συνεργασία ΕΜΠ – MIT Open Learning στον τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης