κασσε
Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας καταφέρθηκε κατά της κυβέρνησης, κάνοντας λόγο για απόπειρα χειραγώγησης των ΜΜΕ και για μεθόδους «ορμπανισμού»

Ο Στέφανος Κασσελάκης, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σχολίασε καυστικά τις πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν στη στήλη «The Big Mouth» του powergame.gr, σχετικά με φερόμενη παρέμβαση του Μεγάρου Μαξίμου για την απομάκρυνση δημοσιογράφων και παρουσιαστών από τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA.

Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας καταφέρθηκε κατά της κυβέρνησης, κάνοντας λόγο για απόπειρα χειραγώγησης των ΜΜΕ και για μεθόδους «ορμπανισμού», που, όπως τονίζει, δεν αρμόζουν σε ευρωπαϊκή χώρα. Παράλληλα, επέκρινε τη σιωπή του κυβερνητικού εκπροσώπου και καταλόγισε ευθύνες στην ΕΣΗΕΑ για την αδράνειά της να υπερασπιστεί την ελευθερία του Τύπου. 

Ακολουθεί η ανάρτηση Κασσελάκη:

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fskasselakis%2Fposts%2Fpfbid025Foqimemub4WGe7VW74X5qTd9ensTEPUkUP7TPTSmJax2gq8rPZJ3diQZiayyjH2l&show_text=true&width=500" width="500" height="316" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe>

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Δίπλωμα οδήγησης: Ποιοι πρέπει να το παραδώσουν άμεσα

Μειώσεις στη στρατιωτική θητεία: Πόσους μήνες θα υπηρετούν οι φαντάροι με τον νέο νόμο

Συκώτι φούρνου: ζουμερό αποτέλεσμα σε μόλις 10 λεπτά

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα