Γεωργιάδης - Κασσελάκης
«Είναι δίκαιο να γυρνάω τα νοσοκομεία, για να δω τα προβλήματα και να βρω λύσεις στις χρόνιες ελλείψεις -και θα βρω- και να διαβάζω αυτή την ανάρτηση από έναν άνθρωπο, που έναν μήνα τώρα κάνει διακοπές στη Μύκονο, έχοντας αφήσει τους εργαζομένούς του απλήρωτους και χωρίς το δώρο τους;»

Νέα κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, και του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη.

Αφορμή στάθηκε μία ανάρτηση του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης με ένα βίντεο από διάλογο που είχε ο υπουργός Υγείας με εργαζόμενους σε νοσοκομεία των Δωδεκανήσων.

«Η εικόνα μιλάει από μόνη της (και δεν είναι η πρώτη φορά μπροστά στους “κάφρους” και τα “ανθρωπάκια” που σώζουν ζωές). Το μόνο που έχω να πω είναι ότι αν υπουργός κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ συμπεριφερθεί ποτέ έτσι σε δημόσιους λειτουργούς ή σε πολίτες, θα φεύγει την ίδια στιγμή» έγραψε ο Στέφανος Κασσελάκης στην ανάρτησή του στο Χ.

«Είναι δίκαιο να γυρνάω τα νοσοκομεία, για να δω τα προβλήματα και να βρω λύσεις στις χρόνιες ελλείψεις -και θα βρω- και να διαβάζω αυτή την ανάρτηση από έναν άνθρωπο, που έναν μήνα τώρα κάνει διακοπές στη Μύκονο, έχοντας αφήσει τους εργαζομένούς του απλήρωτους και χωρίς το δώρο τους;» απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης με δική του ανάρτηση στο Twitter.

Και πρόσθεσε: «Και να μου κάνει κριτική για μία σκηνή ενός λεπτού, από μία περιοδεία σε Νοσοκομεία και ΚΥ πολλών ωρών, για την οποία οι παρόντες καλώς γνωρίζουν τί πραγματικά συνέβη».

«Είναι όμως και κωμικό ένας αρχηγός που δεν τολμά να διαγράψει από το κόμμα του τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος εδώ και μέρες κατηγορεί ως κλέφτρα την βουλευτή του κα Αθηνά Λινού και κάνει ότι δεν το βλέπει, να ισχυρίζεται ότι θα απέλυε Υπουργό του…» κατέληξε στην ανάρτησή του ο υπουργός Υγείας.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Συναγερμός ΕΦΕΤ: Ανάκληση σε πασίγνωστη φέτας λόγω Λιστέριας

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Γυμνάσιο Κρουσάδων
Σάλος στην Κέρκυρα για το Γυμνάσιο Καρουσάδων – «Πρόσχημα για κλείσιμο» καταγγέλλει η ΕΛΜΕ
Αντιδράσεις στην Κέρκυρα για το μέλλον του Γυμνασίου Καρουσάδων – Η ΕΛΜΕ προειδοποιεί για κατάργηση: «Ζητήματα στατικότητας, καθιζήσεων και εισροής...
Σάλος στην Κέρκυρα για το Γυμνάσιο Καρουσάδων – «Πρόσχημα για κλείσιμο» καταγγέλλει η ΕΛΜΕ
Ένταση στον Βόλο: Φοιτητές εισέβαλαν σε εκδήλωση του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Εικόνες)
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: Καταδικάζει τη βίαιη παρεμπόδιση της φοιτητικής εκδήλωσης στον Βόλο
Καταδίκη της παρεμπόδισης φοιτητικής εκδήλωσης στον Βόλο από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: Καταδικάζει τη βίαιη παρεμπόδιση της φοιτητικής εκδήλωσης στον Βόλο
ανακληση
Ανάκληση γνωστών βερνικιών νυχιών στην Ευρώπη – Περιέχουν απαγορευμένη ουσία και πωλούνται και στην Ελλάδα
Στο μικροσκόπιο δύο προϊόντα γνωστής εταιρείας καλλυντικών λόγω χημικής ουσίας που συνδέεται με κινδύνους για την υγεία
Ανάκληση γνωστών βερνικιών νυχιών στην Ευρώπη – Περιέχουν απαγορευμένη ουσία και πωλούνται και στην Ελλάδα