Thumbnail
Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη στιγμή είναι μια «μαύρη τρύπα» που ρουφάει την αξιοπρέπεια του κόσμου της Αριστεράς

Για τις εξελίξεις στο εσωκομματικό του ΣΥΡΙΖΑ τοποθετήθηκε ο νέος υπεύθυνος πολιτικού σχεδιασμού της Νέας Αριστεράς στο πλαίσιο συνέντευξής του στην ΕΡΤ.

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης σημείωσε ότι «με θλίβουν όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ, στην ουσία ο Αλέξης Τσίπρας ζητά εκ νέου εκλογές και βλέπει το ίδιο πρόβλημα που βλέπαμε όλοι μας»

Σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη στιγμή είναι μια «μαύρη τρύπα» που ρουφάει την αξιοπρέπεια του κόσμου της Αριστεράς.

Σε άλλο σημείο και σχολιάζοντας την παρέμβαση Τσίπρα ανέφερε «όλη του η τεκμηρίωση στη δήλωσή του στην πραγματικότητα λέει ότι υπάρχει ένα πολύ πολύ σοβαρό δομικό πρόβλημα στον ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο διέγνωσαν έγκαιρα οι άνθρωποι που έφυγαν από τον ΣΥΡΙΖΑ και φτιάξανε τη Νέα Αριστερά. Δεν ήμουν από αυτούς. Επομένως δεν έφυγα και έχω αυτή την πολυτέλεια να το λέω εγώ από τη δική μου την πλευρά. Και στην πραγματικότητα επιβεβαιώνει το ορθόν της απόφασής τους. Γιατί εγώ διαφωνώ με αυτό που λέει ο Αλέξης Τσίπρας ότι δεν έπρεπε να φύγουν».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ για εργαζόμενους ιδιωτικού: ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Κατερίνα Νοτοπούλου
Κ. Νοτοπούλου: «Στον αέρα» η Ειδική Αγωγή – Ένας στους τέσσερις εκπαιδευτικούς είναι αναπληρωτής
Το ζήτημα των μεγάλων κενών και της υποστελέχωσης φέρνουν ξανά στη Βουλή βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ
Κ. Νοτοπούλου: «Στον αέρα» η Ειδική Αγωγή – Ένας στους τέσσερις εκπαιδευτικούς είναι αναπληρωτής
Ντόναλντ Τραμπ
Τραμπ: «Η επιλογή Χαμενεΐ με ανησυχεί – Καμία στρατιωτική αποστολή στο Ιράν στο άμεσο μέλλον»
Ο Αμερικανός πρόεδρος ξεκαθαρίζει ότι οι ΗΠΑ δεν σχεδιάζουν ανάπτυξη στρατευμάτων ενώ παρακολουθούν στενά την ιρανική ηγεσία
Τραμπ: «Η επιλογή Χαμενεΐ με ανησυχεί – Καμία στρατιωτική αποστολή στο Ιράν στο άμεσο μέλλον»