Πολιτική 0

Μπέος: «Πάω στο Άγιο Όρος στον γέροντα που με έχει αγγίξει»

Μπέος
© Intime p.a.
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Στο Άγιο Όρος θα πάει ο Αχιλλέας Μπέος

Ταξίδι στο Άγιο Όρος θα κάνει ο Αχιλλέας Μπέος μετά τα ομοφοβικά (μεταξύ άλλων) σχόλια που έκανε. Πιο συγκεκριμένα αναμένεται να πάει στη Μονή Βατοπεδίου.

Υπενθυμίζεται ότι στο στόχαστρο του Μπέου βρέθηκαν τις τελευταίες ημέρες ο Στέφανος Κασσελάκης, αλλά και η Έλενα Ακρίτα.

Η επίσκεψη

Πιο αναλυτικά, το Άγιο Όρος αναμένεται να επισκεφτεί σήμερα Παρασκευή 13 Οκτωβρίου ο Αχιλλέας Μπέος και συγκεκριμένα την Ιερά Μονή Βατοπεδίου, ώστε να πάρει την ευλογία του γέροντα Εφραίμ για τη νέα θητεία του στο δημοτικό συμβούλιο Βόλου.

«Πάω στο Άγιο Όρος, στον γέροντα που με έχει αγγίξει, τον γέροντά μου Εφραίμ» φέρεται να είπε ο δήμαρχος Βόλου λίγο πριν την αναχώρησή του, σύμφωνα με το newsit.gr.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες του volosday.gr, ο δήμαρχος θα συναντήσει τον κουμπάρο του και γνωστό τραγουδιστή, Βασίλη Καρρά, ο οποίος περνάει δύσκολες ώρες με την υγεία του, στο Διαβαλκανικό νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Οι Πανελλαδικές δεν είναι το τέλος του δρόμου

Πριν πεις «βολεμένος» εκπαιδευτικός, δοκίμασε αρχικά να ζήσεις σαν αναπληρωτής

Επίδομα ανεργίας ΔΥΠΑ: Πόσα ένσημα χρειάζονται για να μπείτε στο ταμείο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

πολιτική