ΖΟΥΡΑΡΙΣ
Τι είπε ο ο υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζουράρις

Δεν απέκλεισε τη μετεκλογική συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ– Προοδευτική Συμμαχία με την "Ελληνική Λύση" του Κυριάκου Βελόπουλου ο υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζουράρις, προκειμένου να σχηματίσει κυβέρνηση.

Μιλώντας στην ΕΡΤ 3 τόνισε χαρακτηριστικά πως «και με τον Βελόπουλο και με ο,τιδήποτε, βάσει μιας προγραμματικής συμφωνίας», ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξης αναρωτήθηκε: «Γιατί δεν συνεργάστηκε με τους ΑΝΕΛ που ήταν το εθνικό πατριωτικό, η Νέα Δημοκρατία δεν συνεργάστηκε με το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου και του Γιωργάκη;».

Για να προσθέσει: «Και με τον διάβολο θα μπορούσε να υπάρχει συνεργασία, επί τη βάσει προγραμματικής συμφωνίας». Ερωτηθείς «πού μπορούν να βρεθούν προγραμματικά τα δύο κόμματα για να συνεργαστούν», απάντησε… «θα δούμε ιδέα δεν έχω, δεν με απασχολεί αυτό το θέμα»!
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί τα παράθυρα στις σχολικές αίθουσες μπαίνουν αριστερά των μαθητών

Πώς να πάρετε έως 36.000€ για ανακαίνιση με επιδότηση 90%

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Νοσοκομείο Κεφαλονιάς
Κεφαλονιά: Ανακοίνωση του νοσοκομείου για την κινητοποίηση των γιατρών για τη Μυρτώ
Κεφαλονιά: Διευκρινίσεις από τη διοίκηση του νοσοκομείου για τη φροντίδα της 19χρονης
Κεφαλονιά: Ανακοίνωση του νοσοκομείου για την κινητοποίηση των γιατρών για τη Μυρτώ